Of u nu al vaker heeft gesnorkeld of pas net bent begonnen, een snorkelmasker is ideaal om mee te snorkelen. Een groot voordeel is dat u door zowel uw mond als uw neus kunt ademen tijdens het snorkelen. Met een losse snorkel kunt u alleen door uw mond ademen. Daarbij sluit een masker goed aan op uw hele gezicht en heeft u niet te maken met een losse duikbril en een losse snorkel. Ook voor mannen met een snor is een masker een geschikte oplossing, omdat een duikbril bij hen vaak niet goed sluit. Ook voor kinderen kan een snorkelmasker fijner zijn dan om voor hen een losse duikbril te kopen met een snorkel. Zo wordt ook voor hen snorkelen toegankelijk.

Ontdek het snorkelen met een snorkelmasker

Snorkelen is een ideale manier om te genieten van al het moois onder water. Gaat u op vakantie en vindt u duiken net een brug te ver? Snorkelen is de manier om toch onder water te kunnen kijken, terwijl u gewoon aan de oppervlakte blijft dobberen. Hiervoor kunt u alleen een duikbril kopen, maar voor het snorkelen is dit wat minder geschikt. Met een goed snorkelmasker heeft u geen last van water in het masker. Water dat onverhoopt in uw masker is gekomen, loopt er via ventielen aan de onderkant weer uit. En door de lange snorkelpijp ligt de top van uw snorkel hoger boven de wateroppervlakte. 

Vergroot uw zicht onder water met het Easybreath snorkelmasker

Een snorkelmasker van uitstekende kwaliteit is het Easybreath snorkelmasker. Dit masker is te verkrijgen in de winkel en webshop van GoDolphins. U kunt bij dit duikcentrum terecht voor al uw gewenste informatie en duikbenodigdheden. Wilt u alleen een duikbril kopen, bent u van plan te gaan snorkelen of gaat u voor een complete duikuitrusting? De professionals van GoDolphins helpen u met het juiste advies graag verder.