Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Ga voor een elektrische bedrijfswagen als leaseauto

Wist u dat een elektrische bedrijfswagen een enorm populaire optie is als leaseauto? Waar voorheen gedacht werd dat mensen toch het liefst benzine of diesel auto’s als leaseauto prefereerden, blijkt nu toch dat velen het geen probleem vinden om over te stappen op een elektrische auto. Misschien wilt u als werknemer ook deze optie. Kaart het eens aan bij uw werkgever, want op dit gebied is veel mogelijk (zoals bijvoorbeeld een laadpaal thuis). Maar ook voor ondernemers is een elektrische bedrijfswagen een interessante optie. Op meerdere fronten zijn er pluspunten te detecteren. Dat hoort u als ondernemer natuurlijk graag. Bovendien zullen zowel uw werknemers als uw klanten deze overstap waarderen. Niet alleen etaleert het dat u blijft innoveren, maar u draagt ook op milieugebied uw steentje bij. En daar kunt u een hoop profijt van hebben. 

Waarom kiezen voor een elektrische bedrijfswagen?

U bent en blijft natuurlijk een ondernemer. Groene initiatieven zijn leuk en aardig, maar u kijkt ook naar het financiële plaatje. Gelukkig ziet dat er goed uit. Ten eerste zijn elektrische bedrijfswagen goedkoper in vergelijking met auto’s die op benzine of diesel rijden. Groene initiatieven worden daarnaast aangemoedigd vanuit de regering, dus het kan u tevens een aardig belastingvoordeel opleveren. Daarnaast draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. Bovendien is er veel mogelijk op dit gebied. Van een laadpaal thuis tot laadpunten bij uw onderneming, het is te doen en veelal zonder kosten als u gebruik maakt van de services van bedrijven zoals ChargePro. 

{externalimage}}

De mogelijkheden van ChargePro

Misschien wilt u een laadpaal thuis, maar het kan ook zijn dat u een laadpaal (of meerdere laadpunten) in de buurt van uw onderneming wilt plaatsen. Wat u ook nodig heeft, bij ChargePro kunt u terecht voor een oplossing op maat. Niet voor niets waarderen klanten van dit bedrijf hun services enorm. Vele ondernemers raden dan ook ChargePro aan, voor een laadpaal thuis of bij uw onderneming.

Gerelateerde artikelen

Garage Jelsma in de buurt van Oosterbeek!

Kever onderdelen

Het leasen van een Mercedes Sprinter