Webagogo
Image default
Woning en Tuin

Hoe je met een eenvoudige deursticker je huis kunt opfleuren

De zomer is voorbij en dus besteden we weer veel tijd binnenshuis. Als je veel binnenshuis bent, wil je natuurlijk ook dat je jezelf in een fijne omgeving bevindt. Het leuk maken van je interieur heb je zelf in de hand. Met wat woondecoratie kun je je huis leuk opfleuren. Maar weet je wat ook leuk is?

Deurstickers!

Jaaah, deurstickers! Want waarom zul je je deur wit houden als er zoveel leuke printjes zijn. Hoogste tijd dus voor jou om deurposters uit te zoeken. Waar we dat gaan doen? Bij een webshop die niets anders verkoopt:

https://www.deurstickers-webshop.nl/

Als je nog geen idee had wat voor sticker je op je deur wilt hebben, krijg je via de site wel enorme inspiratie. Mensen met een natuurlijke inrichting met veel groen en riet willen misschien iets met een boedha op de deur plakken. Of een leuke zen plaatje. Mensen die van tropische oorden houden kiezen wellicht liever voor de deursticker met strand of die met mooie palmbomen.

Leuke deursticker voor de kinderkamer

Ook de kinderkamer kun je leuk opfleuren met een deursticker. Een poster met een auto of een sprookjes tafereel maakt het slaapkamertje van de kids helemaal af. Als ze s’ochtends wakker worden, is die poster het eerst wat ze zien. Laat daar hun favoriete dier op shinen en kleed het geheel af met enkele leuke tegelstickers.

Deurstickers voor verzorgingshuis

Verzorgingshuizen zijn vaak ook op zoek naar originele deurstickers. Een deursticker zorgt voor herkenning. Vooral als alle woningen in het huis er hetzelfde uitzien en ook alle deuren dezelfde kleur hebben. Sommige bedrijven kiezen er dan voor om elke deur een andere kleur te geven. Andere kiezen ervoor om op elke deur een foto afbeelding te plakken. Heb jij ook interesse in een deursticker? Kijk dan eens op de website voor de leukste ideetjes voor jouw deuren.