Wanneer u zoekt naar kleurige springkastelen om een feest compleet te maken, dan kunt u bij Springrid fleurige springkastelen kopen of huren. Deze springkussens komen er in allerlei designs, zodat er altijd eentje is die aansluit bij uw wensen of een specifiek thema. Denk hierbij aan thema’s zoals ridders en prinsessen, piraten of boerderijdieren. Maar ook springkastelen in de vorm van een onderwaterwereld of jungle behoren tot de mogelijkheden. Daarbij kunt u kiezen voor springkussens met glijbanen of hindernissen voor nog eens extra plezier. Voor de aankoop en verhuur van unieke springkastelen bent u dan ook aan het juiste adres bij Springrid in Brasschaat.

Springkastelen zijn een succesnummer op ieder feest

Zoekt u nog een leuke activiteit voor op een schoolfeest, verjaardagspartijtje of een ander evenement? Springkastelen brengen gegarandeerd plezier en met een leuk design zijn het kleurige verschijningen die mooi bij een thema kunnen aansluiten. Wanneer u springkastelen wilt huren via Springrid weet u zeker dat deze uw doelgroep zullen aanspreken. De springkastelen van dit bedrijf worden namelijk altijd getest en beoordeeld door kinderen zelf. U kunt er bij de verhuur van springkastelen kiezen deze in Brasschaat op te halen. Daarnaast is het ook mogelijk de springkussens op locatie te laten afleveren. Springrid draagt dan ook gelijk zorg voor het opzetten en naderhand afbreken van de springkussens.

Springkastelen kopen: kies uw design

Naast de verhuur van springkastelen bent u ook welkom bij dit bedrijf wanneer u springkastelen wilt kopen. Wanneer u springkussens via dit bedrijf wilt aanschaffen, kunt u alvast een kijkje nemen in het online aanbod aan nieuwe springkussens en tweedehands exemplaren. In alle gevallen zijn de springkastelen ter verhuur of verkoop nooit ouder dan twee jaar. Omdat Springrid de luchtkussens zelf ontwerpt en vervaardigt, kunt u daarbij altijd springkastelen kopen of huren die volledig aansluiten bij uw wensen en eisen. Meer informatie over de verhuur van springkastelen of de aankoop ervan vindt u op de website van Springrid.