Webagogo
Image default
Horeca

Kom ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in dit gezellige restaurant in Oss

Brasserie La Colline is het perfecte restaurant in Oss wanneer u behoefte heeft aan een gezellige ochtend, middag of avond uit. U kunt hier gezellig ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Klets gezellig bij met vrienden tijdens een gezellige borrel. Het uitgebreide borrelarrangement leent zich perfect voor een gezellige middag of avond. Geniet van verschillende heerlijke hapjes en dranken. Brasserie La Colline verrast u graag met de lekkerste combinaties en verschillende ingrediënten. Heeft u een bijzondere gelegenheid die echt gevierd moet worden? Bij deze brasserie in Oss kunt u terecht voor een feestelijk diner zodat u echt even in de watten gelegd wordt.

Een plek waar verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt

Horecafamilie Jordaan heeft deze gezellige brasserie in Oss gestart. Koos Jordaans had de droom om een restaurant te openen en hiervan is Brasserie La Colline het resultaat. Sinds 2000 is dit restaurant in Oss een veelbezochte plek waar zowel jong en oud van harte welkom zijn. De familie Jordaans gaat elke dag met een grote glimlach aan het werk. Geïnspireerd op de brasseries en grand-cafés in Frankrijk dit een sfeervolle plek. Brasserie La Colline is de perfecte locatie op verhalen met elkaar te delen en nieuwe herinneringen te maken. De familie Jordaans heeft al vele mooie momenten met hun gasten beleeft. Menig huwelijksaanzoek en feestje is gevierd op deze gezellige plek.

Ervaar een ware smaaksensatie

Zeven dagen per week worden de lekkerste gerechten bereidt in deze brasserie in Oss. De keuken is tot sluitingstijd open, waardoor geen rekening hoeft te houden met een bepaalde tot wanneer u eten kan bestellen. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten. Ervaar een ware smaaksensatie tijdens een gezellige borrel, uitgebreid diner of verse ontbijt. Komt bourgondisch genieten in dit restaurant in Oss. Klets gezellig bij met uw vrienden, familie of geliefde onder het genot van lekker dranken en gerechten.

Gerelateerde artikelen

Bij deze webwinkel kunt u een duurzame vervanger voor uw disposables online kopen

Vier uw liefde in deze feestzaal voor uw huwelijk