Webagogo
Image default
Toerisme

Landelijk verblijven in groepsaccommodatie in Brabant

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Brabant? En zou u graag willen verblijven in een landelijke omgeving? Dan zal een verblijf in De Pastorie u aanspreken. De Pastorie is een groepsaccommodatie waar u in totaal met dertig personen terecht kunt. U verblijft zoals de naam al doet vermoeden in een voormalige pastoorswoning. Dit historische pand is volledig gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. U vindt deze unieke logeerlocatie in een gemoedelijk dorpje op het Brabantse platteland. Met een mooie tuin en vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving vindt u in De Pastorie een uniek verblijf in een natuurrijke omgeving.

Genieten van het Brabantse platteland

De Pastorie zelf ligt aan het Dorpsplein in Lage Mierde. Omgeven door een fijne tuin met meerdere terrassen kunt u hier heerlijk genieten van het buitenleven. De ruime woonkeuken van deze groepsaccommodatie in Brabant grenst direct aan de tuin. Omdat de accommodatie is voorzien van een grote glazen schuifpui heeft u niet alleen een mooi uitzicht hierop, maar bent u zo buiten. In de tuin vindt u meerdere zitgelegenheden, een speelveldje en een pluktuin waar u in het seizoen zelf een boeket uit kunt samenstellen. Het Brabantse platteland kunt u verder al wandelend of met de fiets verkennen. U vindt meerdere natuurgebieden in de directe omgeving en kunt genieten van afwisselende landschappen bestaande uit weiden en akkers, bossen, vennen en heide.

Voor wie is deze accommodatie geschikt?

Met faciliteiten en ruimte voor groepen tot dertig personen is De Pastorie geschikt voor meerdere doelgroepen. U kunt hier heel goed terecht voor een verblijf met uw familie of vriendengroep bijvoorbeeld. Maar ook voor zakelijk gebruik zijn er faciliteiten zoals een vergaderruimte en wifi aanwezig. Daarbij is deze unieke groepsaccommodatie in Brabant gerenoveerd en rolstoelvriendelijk opgezet. Zo zijn er meerdere aangepaste douches en toiletten en diverse hoog-laag bedden. Daarbij is het historische pand vrijwel geheel drempelvrij, is er een lift en zijn ook de tuinpaden rolstoelgeschikt.

https://depastorielagemierde.nl/