Bent u ook betoverd door landelijke keukens en wilt u er een op maat laten maken voor in uw eigen woning? Laat u dan bijstaan door Eiken Project uit Stabroek als u in Antwerpen woont. Dit bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van landelijke keukens die op maat worden ontwerpen voor elke klant. Ongeacht of u een keuken zoekt voor uw nieuwbouw, of op zoek bent naar een nieuwe keuken voor uw bestaande woning; Eiken Project realiseert graag de keuken van uw dromen!

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor een standaardkeuken, maar waarom zou u als een keuken op maat zoveel voordelen biedt? De landelijke keukens van Eiken Project worden namelijk uiterst nauwkeurig op maat gemaakt. Dat betekent dat ze perfect passen in uw ruimte, en de plaatsing dus probleemloos verloopt. Bovendien bepaalt u helemaal zelf hoe uw keuken eruit zal zien. Zo kiest u zelf de hoogte van het aanrecht, maar ook hoeveel bergruimte u wilt en of u een eiland wenst of niet. Met andere woorden, ontvangt u de echte keuken van uw dromen en hoeft u uw droom niet op te bergen omdat iets niet tot de standaardmogelijkheden van de producent behoort.

Ga voor een keuken die aan al uw wensen voldoet

Gaat u ook voor een van de landelijke keukens op maat van deze keukenbouwer? Dan ontvangt u een prachtige keuken die volledig aan uw wensen voldoet. Elke keuken wordt bovendien nog ambachtelijk gemaakt in de eigen werkplaats en vervaardigd uit massief hout. Dit materiaal zorgt voor de kenmerkende warme en rustgevende uitstraling. Bovendien is eik zeer duurzaam, zodat u een leven lang geniet van uw prachtige keuken. Bekijk alvast eerdere realisaties van Eiken Project uit Stabroek (Antwerpen) op de site van het bedrijf. Of maak meteen een afspraak in de showroom om uw nieuwe keuken te laten ontwerpen.

https://www.eikenproject.be/index.php