Webagogo
Image default
Industrie

Maak gebruik van een betrouwbare en precieze tilt sensor

Voor bouwprojecten is een tilt sensor een goede oplossing. Een tilt sensor laat namelijk zeer precies zien op welke helling een bepaald voorwerp zich bevindt. Zeker bij bouwprojecten is dit belangrijk. Bekijk eens het aanbod van DIS Sensors. Zij zijn expert op het gebied van tilt sensoren. Zij hebben een breed gamma sensoren die u een beter beeld geven van bepaalde factoren tijdens uw werkzaamheden. Doordat ze gebruikmaken van MEMS-technologie kunt u de apparatuur die u bij hen aanschaft, aanpassen aan uw omstandigheden. Op deze manier bent u verzekerd van een maatoplossing en de diensten van een ervaren specialist.

Nauwkeurigheid van groot belang bij een tilt sensor

Wanneer u een tilt sensor toepast, is nauwkeurigheid van groot belang. DIS Sensors weet dit als geen ander. Zij hebben twee series tilt sensoren. Dit zijn de QG40 en de QG65. Deze tilt switches zijn in verschillende situaties toe te passen. Als u wilt weten welk apparaat u het beste resultaat biedt, kunt u advies vragen aan de experts van DIS Sensors. Zij hebben de juiste kennis en jaren ervaring om u van juist advies te voorzien. Het is natuurlijk ook belangrijk dat een tilt sensor lange tijd meegaat. Bij dit bedrijf is dat ook zo. Hun tilt sensor heeft een kunststof behuizing. Dit biedt het apparaat een uitstekende bescherming tegen externe factoren. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de meetresultaten nauwkeurig blijven en niet beïnvloedbaar zijn.

Een aanbod met veel sensoren

Als u meer dan een tilt sensor zoekt, dan is DIS Sensors nog steeds uw betrouwbare partner. Ze hebben een enorm gamma sensoren en regelapparatuur. Zo kan elk bedrijf de juiste apparatuur aanschaffen voor een efficiënter proces. Vraag meteen een offerte aan en verzeker uzelf van beduidend betere resultaten. Wilt u nog meer informatie ontvangen over een tilt sensor? Of over de andere regelapparatuur van dit bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met deze experts.

https://dis-sensors.com/nl