Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Maak snel een afspraak met een installateur van laadpalen voor een laadpaal bij u thuis

Wilt u een laadpaal thuis laten plaatsen? Maak dan nu een afspraak met Charge Pro, een vooraanstaand bedrijf voor de installatie van dergelijke voorzieningen voor elektrische auto’s. Een installateur van laadpalen kan ook een openbare laadpaal op het parkeerterrein van uw bedrijf plaatsen. Als u meer dan 600 laadbeurten van minimaal 30 minuten per dag heeft, dan is de plaatsing voor u gratis. Via de laadpaal wordt reclame gemaakt voor Charge Pro, maar 10% van de reclameruimte op de paal kunt u voor uw bedrijf gebruiken.

Laat thuis een laadpaal plaatsen voor uw eigen gemak

Een laadpaal thuis laten plaatsen zorgt ervoor dat u uw elektrische auto altijd onder uw eigen dak kunt opladen. U bent dan niet afhankelijk van openbare laadpalen, waar het in de toekomst alleen maar drukker zal worden als het aantal elektrische auto’s toeneemt. Deze auto’s worden goedkoper en zijn ook aantrekkelijk om te leasen, dus hun aantal zal de komende jaren zeker gaan toenemen. Een installateur van laadpalen kan ervoor zorgen dat u altijd de beschikking hebt over een eigen laadplek voor de auto. Zo zult u nooit onverwacht zonder stroom langs de weg komen te staan. U kunt altijd optimaal profiteren van de maximale actieradius van uw auto.

Een laadpaal van topkwaliteit bij u voor de deur

Een laadpaal thuis laten plaatsen is een investering, dat is natuurlijk waar. Maar als u kiest voor Charge Pro dan kiest u voor absolute kwaliteit en uitstekende service. U kunt door dit bedrijf een laadpaal thuis laten plaatsen, maar de installateur van laadpalen kan ook bij uw bedrijf langskomen. Plaatsing op uw bedrijfsterrein is in sommige gevallen zelfs gratis en ook de stroom kost u niets. Dit is het geval als u dagelijks minimaal 600 bezoekers heeft en minimaal 30 minuten laadtijd. Vraag dus snel een offerte aan voor het plaatsen van een laadpaal op uw bedrijfsterrein, u zult er geen spijt van krijgen.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de mooiste Peugeot bedrijfswagens bij deze autospecialist

Auto verkopen? Lees hier een aantal tips

Kever onderdelen