Voor het plannen van uw huwelijk zijn er een hele hoop zaken die geregeld moeten worden. Naast de locatie, de catering en dé jurk is de huwelijksmuziek ook onmisbaar. Een sfeerbepalend element om de feeststemming op gang te krijgen en te houden. Voor een hoogstaand stukje huwelijksmuziek met harmonieus geluid boekt u dan ook Duo Celliano. Live muziek, geheel naar wens gespeeld om nét dat beetje extra te geven voor een onvergetelijke dag.

Huwelijksmuziek met een onevenaarbaar harmonieus geluid

Niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook gedurende het feest verzorgt Duo Celliano met liefde uw muziek. Er wordt een passend repertoire aangeboden, waarbij u natuurlijk leidend bent in de keuzes. Kies geheel zelf uw huwelijksmuziek om de sfeer te verhogen en laat Duo Celliano de muziek verzorgen met een weerzinwekkend harmonieus geluid. Het duo bestaat uit een pianist en een celliste. Naast de standaard nummers uit het repertoire, biedt Duo Celliano u ook de mogelijkheid om een verzoeknummer aan te vragen. Deze nummers worden dan speciaal voor u ingestudeerd! Door het warme geluid van de cello in combinatie met de klanken van de piano ontstaat er dan ook een prachtig geheel waar u en uw gezelschap heel de avond van genieten.

Creëer de stemming die u wenst

Door u te laten beslissen over de nummers die er gespeeld worden, heeft u zelf de gewenste stemming in handen. Bij popsongs en chansons neemt de cello de menselijke stem op een warme manier over. U heeft daarnaast ook de keuze uit verschillende klassieke stukken. Beide muzikanten van Duo Celliano bezitten over erg veel podiumervaring. Hierdoor wordt de kwaliteit van een prachtige harmonieus geluid constant gewaarborgd. Uiteraard wordt de mogelijkheid aangeboden om vooraf een aantal demo’s te beluisteren. Zo krijgt u een beeld van de muziek die gespeeld wordt en het geluid ervan, voordat u een afspraak wilt inplannen voor een kennismaking.

https://www.duocelliano.nl/