Webagogo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Presenteer uw producten in een professioneel geplaatst koeleiland

GT Technics is een jong en dynamisch bedrijf uit Hulshout waar ze enkel en alleen werken met topmerken. Ze focussen zich op een koelinstallatie voor bedrijven en staan steeds paraat met raad en daad. Natuurlijk zijn ze niet alleen werkzaam in bedrijven, ook particulieren kunnen hier terecht met hun wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een tijdelijke koelinstallatie? Bij deze koelingsfirma kunt u een vriesaanhangwagen huren. Het is een ideale keuze voor evenementen waar u grote hoeveelheden voeding of drank koel moet houden. Bent u toch op zoek naar een permanentere installatie? De techniekers van deze firma uit Hulshout zijn gecertificeerd om uw koeleiland of andere koeltechnieken te leveren, installeren en herstellen. Een allround service weliswaar!

Vind de koelinstallatie naar wens in hun ruim aanbod

Dit bedrijf specialiseert zich in verschillende soorten van koelinstallatie voor bedrijven. Denk aan industriële koelcellen. Vriest u vaker in? Bij GT Technics beschikken ze ook over op maat gemaakte vriezers. Het gepersonaliseerde element is iets waar ze zich op focussen. De uniekheid van uw bedrijf onderscheidt u van de concurrentie. Uw noden en verwachtingen voor de infrastructuur van uw firma zal dus ook verschillen. Hier spelen deze techniekers feilloos op in. Om tot een succesvol ontwerp te komen, brengen ze u graag een bezoek. Hier bespreken jullie tot in detail wat u voor ogen heeft. Ze bekijken de ruimte waar u de koelinstallatie, zoals een koeleiland, graag plaatst. Tijdens een consultatie ontvangt u van de aanwezige technieker doordacht en vakkundig advies. Alsook leggen ze alles uit in klare taal zodat er geen misverstanden voorkomen.

Laat deze techniekers langskomen en bespreek uw visie

Bekijk hun realisaties uit het verleden op hun website om een idee te krijgen wat deze firma voor u kan betekenen. Een deskundig geplaatste koelinstallatie kunnen ze voor u, en voor andere bedrijven, alvast garanderen. Voor de plaatsing van een koeleiland of dergelijke zaken staan ze met enthousiasme en vakmanschap klaar. Vraag naar uw mogelijkheden door een e-mail te sturen. U vindt alle contactgegevens op de website.