Recent hebben de specialisten van Peeters een vliesgevel bij me geplaatst. We zijn nu een paar maanden verder en ik moet zeggen: ik ben er uiterst tevreden van. Zelf had ik enkel de voorkeur voor veel lichtinval en vervolgens zijn de specialisten van Peeters beginnen meedenken. Zo zijn we uiteindelijk bij een vliesgevel terecht gekomen. Achteraan mijn woning pronkt nu een glasgevel, die onmiddellijk in het oog springt, een enorme meerwaarde voor mijn woning geeft en voor ontzettend veel lichtinval zorgt. Ik geef het eerlijk toe, de specialisten van Peeters hebben me moeten overtuigen van de voordelen van een glasgevel. Achteraf moet ik toegeven dat dit inderdaad een geweldige keuze is.

Bovendien viel de kostprijs van mijn vliesgevel mee. Ik heb me laten vertellen dat dat komt omdat een vliesgevel eigenlijk niets meer is dan een lichte, niet-dragende structuur van glas en aluminium. Deze gevel vormt eigenlijk een schil rond het gebouw. Technisch ken ik er helemaal niets van, maar ik moet zeggen dat de gevel mooi oogt en dat de gevel uitstekend isoleert. Al mijn bezwaren werden tijdens de persoonlijke gesprekken weerlegd en nu ben ik uiterst tevreden dat ik voor een vliesgevel heb gekozen.

Snel een vliesgevel laten plaatsen

De doorlooptijd van het project was kort. Het ging nochtans om een stevige verbouwing. De gevel werd snel opgetrokken en tot in de puntjes afgewerkt. Het lijkt wel of de vliesgevel er altijd was en is perfect in de woning verwerkt. Misschien nog wel het mooiste is dat alle deadlines door de mensen van Peeters werden gerespecteerd en dat ze ook perfect binnen het opgegeven budget zijn gebleven. Zo hadden we nog de financiële ruimte om ook andere zaken in huis te laten aanpakken.

Peeters, de geknipte partner voor vliesgevels

Waarom we voor Peeters hebben gekozen? Dat is een goede vraag, we wisten immers in de beginfase niet eens dat ze gespecialiseerd zijn in vliesgevels. Ze zijn ons aangeraden door een kennis en vanaf moment één was er een klik. Ze steken veel tijd in de communicatie, denken met je mee en hanteren scherpe prijzen. Al snel waren wij ervan overtuigd dat ze de geknipte partij waren voor ons project. Toen ze met het idee van de vliesgevel op de proppen kwamen, stonden we daar niet echt voor open, maar ze hebben ons met de juiste argumenten toch kunnen overtuigen. Nu blijkt dat ze het inderdaad bij het rechte eind hadden. Vliesgevels zijn top.

Wens je zelf eens met de specialisten van Peeters rond tafel te schuiven, dan kunnen we dat zeker aanbevelen. Het zijn toppers in hun vak en vertellen je met plezier alles over vliesgevel. Laat je goed informeren en kom anders gerust eens ons resultaat bekijken. Wil je een lichte woning die uitstekend geïsoleerd is, vraag dan vandaag nog je offerte aan voor je vliesgevel. Een verstandige beslissing!

https://www.peeters.com