Heb jij een passie voor dans en ben je op zoek naar een dansles waarin je je helemaal thuis kunt voelen? Dan is de kans groot dat je een passende les vindt bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Ten eerste is iedereen hier welkom. Er zijn daarbij lessen voor beginners alsook gevorderden. Ten tweede zijn er danslessen voor alle leeftijden. En ten derde is er een grote verscheidenheid aan dansstijlen waar je uit kunt kiezen. Dus of je nu graag wilt jazz dansen of de technische kneepjes van hip hop onder de knie wilt krijgen, je bij deze dansschool aan het juiste adres bent.

Dansles voor kinderen ter bevordering van creativiteit

Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet voor jezelf maar voor je kind op zoek bent naar een geschikte dansschool. Of misschien willen jullie allebei wel danslessen volgen. Bij Dansschool Danzateljee kan iedereen terecht voor een dansles. Er zijn zelfs lessen die je als ouder met je baby vanaf 6 weken oud kunt volgen en lessen voor jou en je dreumes. Verder vind je danslessen die aansluiten bij de leeftijden van kinderen in het kleuteronderwijs en het lagere school onderwijs. En er is ook een specifieke groep lessen die voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder aangeboden wordt. Er zijn voor kinderen altijd doorgroei mogelijkheden. Zo kunnen ze al heel jong beginnen aan bijvoorbeeld ballet of hip hop lessen. Voor de jongste kinderen worden de basisbeginselen spelenderwijs bijgebracht. Naarmate de kinderen ouder worden kunnen ze doorgroeien naar een dansles met een hogere moeilijkheidsgraad.

Professionele begeleiding tijdens uw dansles

De lessen worden allemaal gegeven door docenten die een relevantie educatieve achtergrond hebben. Denk hierbij aan muzische vorming, basisonderwijs of dans en doceren. Daarbij zijn de docenten pedagogisch- en didactisch onderricht. Ze verzorgen niet alleen maar leuke danslessen, maar ook heel leerrijke lessen waarbij aandacht is voor sociaal-cognitieve en motorische ontwikkeling van de kinderen.