Webagogo
Image default
Aanbiedingen

Waarom aankopen doen tijdens Black Friday 2021

Als je het hele jaar kunt shoppen, waarom zou je dan juist wachten tot die ene vrijdag eind november? Hier onder lees je een aantal goede redenen om juist tijdens Black Friday 2021 je slag te slaan!

 

1. Je vindt de beste aanbiedingen van het hele jaar

Dat komt omdat er veel mensen zijn die juist in deze periode aankopen willen doen. Dit jaar vindt het shop-evenement plaats op 26 november: tien dagen voor Sinterklaas en een maand voor Kerstmis. Naast de cadeaus die veel mensen zullen aanschaffen, is het ook het moment voor een nieuwe wintergarderobe en typische winterartikelen zoals schaatsen, ski’s en sleetjes. Daarnaast wordt ook meer tijd in huis doorgebracht dus er worden ook volop nieuwe televisies, games en andere elektronica aan geschaft. Winkels willen graag dat je al deze aankopen bij hen doet, en zullen daarom met aantrekkelijke kortingen komen. Dit is voor hen hét moment om omzet te draaien.

2. Waarom zonder korting kopen?

Ben je al een tijdje op zoek naar een specifiek artikel, dan kan het slim zijn om je goed te informeren en te wachten tot Black Friday om dat artikel tegen flinke kortingen te kopen. Het voordeel is dat je op deze manier gericht je aankoop kunt doen. Je weet wat je nodig hebt, en je hoeft er alleen de beste aanbieding nog voor te vinden! Zo betaal je misschien wel 80% minder voor je aankoop!

3. Begin op tijd met het doen van kerstinkopen

In de VS luidt Black Friday het kerst-shopping-seizoen in. En dat is eigenlijk wel een heel goed idee. Je hebt zo voldoende de tijd om voor iedereen een mooi cadeau te vinden, en wellicht ook iets voor jezelf, bijvoorbeeld je kerst-outfit. En bovendien bespaar je zo in deze toch al dure tijd.