Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Wanneer verkoop ik mijn auto het best?

wij kopen auto’s op

Wetende dat de waarde van een nieuwe auto het eerste jaar na gebruik met 30% tot 40% daalt, kun je nauwelijks spreken van een goede investering. Om schade te beperken, kunt u twee realistische benaderingen volgen: na 4 tot 5 jaar verkoop of na het aangaan van een langdurige relatie ermee. Er kan worden gezegd dat het rijdt.

In het eerste geval is uw auto meestal niet meer dan 100.000 kilometer. Als u deze limiet overschrijdt, wordt de psychologische limiet overschreden, en degenen die geïnteresseerd zijn, denken dat ze kosten moeten maken (remmen, koppelingen, distributieriemen …). Probeer deze situatie te vermijden.

De tweede oplossing is om je vrienden volledig te “vermoeien”. Als u het nog steeds wilt verkopen, kunt u geen meer inkomsten genereren, tenzij u de populaire modellen vandaag gebruikt, maar er is meestal een minimumprijs. Duizenden kilometers zijn min of meer onbeduidend. Daarom zal iedereen die het lang genoeg kan houden, de laagste jaarlijkse vergoeding betalen.

Ten slotte is het bewijs niet zo duidelijk: we willen u erop wijzen dat u meerdere keren per jaar van auto kunt wisselen. Welnu, je moet natuurlijk altijd rekening houden met belastingheffing, wat enige inspanning vergt, maar er zijn nog steeds enkele mensen die met succes aan belastingheffing hebben deelgenomen … 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com

Gerelateerde artikelen

Garage Jelsma in de buurt van Oosterbeek!

Auto verkopen? Lees hier een aantal tips

Ga voor een elektrische bedrijfswagen als leaseauto