Webagogo
Image default
Bedrijven

Werfborden online bestellen: de perfecte reclame voor uw bedrijf

Heeft u een bouwbedrijf en wilt u op de plaats van uw bouwproject reclameborden ophangen? Dan zijn werfborden een goede optie. Op deze manier maakt u uw merk zichtbaar voor andere potentiële klanten. Bij Creafor kunt u eenvoudig deze werfborden online bestellen. Deze borden zijn gemaakt van sterk materiaal, zeer licht en 100% recyclebaar. Daarnaast zijn ze vochtbestendig wat maakt dat het de perfecte borden zijn om buiten te hangen op de plek van uw bouwproject. Om ervoor te zorgen dat de borden nog langer mee gaan, kunt u ervoor kiezen om het werfbord af te werken met beschermvernis en zeilringen. Creafor helpt u hier graag bij!

Werfborden in alle soorten en maten

Wanneer u de werfborden online gaat bestellen, kunt u kiezen voor borden van golfpolypropyleen, dibond of forex in verschillende maten. Deze borden worden normaal gesproken in een rechthoekige vorm aangeboden, maar het is ook mogelijk om zelf een vorm te kiezen. Kiest u daarnaast voor één werfbord of wilt u er meerdere bestellen? Bij een kleine oplage print Creafor de borden digitaal in full color. Bij een grote oplage wordt er een zeefdruk gebruikt. Bovendien geeft u zelf aan in welke kleuren de borden worden gemaakt. Zo is het mogelijk om fluorescerende, reflecterende of fosforescerende kleuren te gebruiken. Kortom, bij Creafor kunt u werfborden online bestellen en volledig op maat laten maken!

Bestel online of vraag een offerte aan

Naast het aangezicht van uw werfborden is ook de afwerking en plaatsing belangrijk. Bij Creafor raden ze aan om het bord te plaatsen met behulp van twee palen. Zo vergroot u de zichtbaarheid van het werfbord. Bij Creafor kunt u naast werfborden ook terecht voor verkeersborden. U kunt deze borden eenvoudig bestellen in de webshop of eerst een gratis offerte aanvragen. Weet u niet precies welk werfbord u nodig heeft? Creafor voorziet u van gratis advies en helpt u verder. Neem voor meer informatie contact met hen op.

https://creafor.be