Webagogo
Image default
Aanbiedingen

Zoek niet langer, want deze opticien in Antwerpen levert maatwerk

Heb je het gevoel dat je zicht is verslechterd? Merk je dat je veel hoofdpijn hebt of dat je met je ogen gaat knijpen? Misschien is je huidige oplossing niet goed genoeg meer en is het tijd voor een nieuwe bril of contactlenzen? Wat ook de reden dat je een opticien in Antwerpen nodig hebt, Eyeland is dan een uitstekende keuze. Deze opticien en brillenwinkel is gevestigd aan het Eilandje in het centrum van Antwerpen, vlakbij het Museum aan de Stroom en het Red Star Line Museum. Zij helpen je aan een op maat gemaakte oplossing waarmee jij weer met vol zicht door het leven kunt.

Een oplossing speciaal voor jou

Dit is een opticien, lenzen- en brillenwinkel in één. Als je online een afspraak maakt, dan ga je snel langs voor een oogmeting. De geschoolde opticien beoordeelt welke sterkte je nodig hebt, maar ook de staat van je ogen wordt getest. Dat is om verschillende redenen. Allereerst wil deze opticien iedereen in Antwerpen en omgeving op maat gemaakt advies geven en dat kan alleen als duidelijk is welk type ogen je hebt, wat de vorm is en hoe gevoelig ze zijn. Vervolgens moet worden vastgesteld dat er geen andere reden is voor de verslechtering van je zicht. De oogmeting is ook een beginpunt waarmee toekomstige onderzoeken zullen worden vergeleken om te zien of er voortgang of achteruitgang is.

Kiezen samen met je opticien

Nadat je oogmeting gedaan is, kun je doorlopen naar de winkel voor het uitkiezen van een bril of contactlenzen. Er is voldoende keuze voor iedereen. Als jouw ogen direct al extra hulp nodig hebben, krijg je van Eyeland dezelfde dag nog een bril mee. Je hoeft dan niet meer zonder te doen totdat je nieuwe bril klaar is. Bij deze opticien in Antwerpen krijg je een oplossing op maat en blijf je terugkomen voor een zo goed mogelijke zorg voor je ogen.

https://www.eyeland.be/nl