Webagogo
Image default
Verbouwen

Aluminium Ramen en Deuren prijzen

Sergej Dergatsjev staat sinds 2018 garant voor de verkoop en installatie van uw buitenschrijnwerkproducten. Als directe distributeur voldoet ons bedrijf aan de hoogste kwaliteitseisen. Dagelijks plaatsen wij aluminium, kunststof of composiet deuren, ramen en poorten in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Vrijblijvende offerte, gedetailleerde meting, professionele installatie en efficiënte after-sales service. Ook geven we 10 jaar garantie en bezorgen we je de bewijzen die nodig zijn om de premie aan te vragen.

Het plaatsen van deuren en ramen is niet iets wat u elke dag doet, dus uw beslissing moet gebaseerd zijn op de juiste informatie. Als je alle objectieve vergelijkingen kunt maken, zul je aan het einde van de oefening zien hoe vriendelijk het is voor het budget. Wij hechten veel waarde aan onze verantwoordelijkheid, want uw schrijnwerk is levenslang.

Al onze ramen hebben een verscheidenheid aan moderne en klassieke stijlen, altijd uitgerust met veiligheidsaccessoires, geschikt voor ventilatieroosters, zonwering, muskietennetten en alle soorten dubbele en driedubbele beglazing.

Aluminium is een licht en sterk metaal dat geschikt is voor grote en slanke ramen.
aluminium

Het is duurzaam en wordt niet beïnvloed door het weer. Standaard uitgevoerd met 3 kamers, warmte-isolatie apparaat en 3 rubbers. U kunt binnen- en buitenkleuren kiezen uit alle RAL-kleuren, en dan kunt u ook nog kiezen voor glanzend, mat of structuur.

Aluminium Ramen en Deuren prijzen

Glazen Ramen

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0056-aluminium-ramen-en-deuren-prijzen.html