Webagogo
Image default
Dienstverlening

Asbest verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij deze expert in Gent

Asbest is iets waar iedereen liefst zo ver mogelijk vandaan blijft. Helaas bevatten veel gebouwen in Vlaanderen nog steeds asbest, aangezien men zich lange tijd niet bewust was van de gevaren van asbest. De Vlaamse regering hoopt Vlaanderen tegen 2040 asbestvrij te maken. Om dit te bereiken, moet er dus nog heel wat asbest uit huizen verwijderd worden. Bevat uw woning of bedrijfsgebouw asbest? Probeer dan zeker niet om dit zelf te verwijderen, dit kan heel gevaarlijk zijn. Schakel de hulp in van een ervaringsdeskundige. Een ervaren expert in asbest in de omgeving van Gent is TDM Consultancy in Evergem. Indien u met asbest te maken heeft, zijn zij degene tot wie u zich moet wenden.

Deze asbestdeskundige is erkend door OVAM en Tracimat

Wanneer u bijvoorbeeld een gebouw met asbest in wilt laten slopen of een asbestattest voor uw huis wilt aanvragen, moet u hiervoor beroep doen op een asbestdeskundige die erkend is door de juiste bevoegdheden. Deze expert in asbest nabij Gent is erkend door OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. Dit is het Vlaamse agentschap dat verantwoordelijk is voor de bodemsanering en het afvalbeleid. Dat is echter niet het enige, want ze zijn ook erkend door Tracimat, de officiële Vlaamse sloopbeheerorganisatie. TDM Consultancy is dus bekwaam om een wettelijk sloopopvolgingsplan op te stellen, en een correct asbestattest op te maken. U kunt er ook op rekenen dat ze de sloopwerken op een volledig veilige manier uitvoeren.

Loop niet langer gevaar

Als u graag een beroep zou doen op deze expert in asbest die gevestigd is nabij Gent, dan moet u zeker hun website bekijken. U vindt er immers veel nuttige informatie. Bent u overtuigd? Vraag dan uw offerte aan. Dan komt u alles te weten over de aanpak en de kostprijs. U zult zien dat deze specialisten hun werk bijzonder goed uitvoeren.