Webagogo
Image default
Relatie

Bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal

Wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk of een promotiemateriaal is deze blog voor jou! Hierin worden allerlei mogelijkheden voorgesteld om uw klanten, relaties of personeel eens positief te verassen met een leuk geschenk. Deze blog kan ook gelezen worden om inspiratie op te doen voor diverse geschenken. Wilt u graag meer weten over relatiegeschenken en promotiematerialen? Lees dan snel verder of neem contact op met De Pennenboer!

 

Promotieartikelen en seizoenartikelen

Er zijn veel verschillende producten wanneer je denkt aan een relatiegeschenk of promotieartikel. Hiervoor zijn er talloze producten waar u uit kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld denken aan: kantoorartikelen, glazen of pennen. Voor promotieartikelen zijn er bijvoorbeeld aanstekers, stressballen of sleutelhangers. Wilt u gaan voor mooie seizoenartikelen? Laat dan slippers bedrukken of kies voor een strandlaken, ijskrabber of muts! Laat u slippers bedrukken? Dan heeft u een mooi geschenk dat veel gebruikt kan worden. Wanneer het warmer wordt gaan steeds meer mensen slippers dragen. Hier kunt u als bedrijf goed op inspelen. U kunt bijvoorbeeld logo of bedrijfsnaam op slippers bedrukken en deze uitdelen. Wanneer een klant of relatie bij u langs komt, dan kunt u gemakkelijk een bedrukte pen of potlood meegeven. Het voordeel hier aan is dat pennen veel worden doorgegeven, waardoor uw bedrukking met logo of bedrijfsnaam in contact zal komen met veel mensen. Dit is niet allen positief voor de bekendheid van uw bedrijf, maar ook voor uw imago.

 

Bedrukte frisbees

Een ander goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten is door het gebruik van bedrukte frisbees. Dit is een geschikt geschenk voor jong en oud, waarmee vooral in de zomermaanden veel plezier mee beleefd zal worden. Vaak hebben mensen positieve ervaringen in de zomer. Wanneer uw bedrijf deel wordt van die positieve ervaring, bouwt u ook gelijk een positief imago op voor uw bedrijf! Daarnaast maakt de ontvanger (on)bewust reclame voor uw bedrijf wanneer deze gebruikt wordt. Zij krijgen een gratis frisbee en u krijgt er gratis reclame voor terug. Een win-win situatie dus!

 

Alle mogelijkheden

Natuurlijk zijn er ook andere producten die (on)bedrukt verkocht kunnen worden. U kunt onder andere denken aan pennen of potloden, allerlei verschillende soorten tassen, maar ook textiel producten zoals handdoeken, petten of truien. Dit zijn allemaal mogelijke producten die u als een relatiegeschenk of promotieartikel kunt bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties en personeel. Deze geschenken kunt u gebruiken om uw naamsbekendheid te vergroten en uw bedrijf een professionele uitstraling kunt geven.

 

Uw eigen relatiegeschenk of promotieartikel aanschaffen

Wij hopen u genoeg geïnformeerd te hebben over allerlei mogelijke relatiegeschenken of promotiematerialen. Er zijn ook genoeg andere artikelen die u kunt gebruiken hiervoor. Daarvoor kunt u op de website van De Pennenboer kijken wanneer u inspiratie op wilt doen. Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten van De Pennenboer. Zij helpen u graag verder!