Webagogo
Image default
Aanbiedingen

Vervang deze koelkastonderdelen gemakkelijk zelf

Een koelkast kan na een aantal jaar kapot gaan. Dit is vervelend, omdat de producten in de koelkast niet houdbaar blijven zonder koeling. Het is dus belangrijk dat je de kapotte onderdelen zo snel mogelijk vervangt. Sommige onderdelen kun je makkelijk zelf vervangen, maar sommige onderdelen kun je beter laten vervangen door een professional. Ben je benieuwd wat je zelf kunt vervangen? Lees dan verder en kom erachter! 

Koelkastlamp 

Een lamp in de koelkast is belangrijk voor het zicht. Als de lamp in de koelkast ontbreekt, kan dat risico’s met zich meebrengen. Als er beschimmeld eten in de koelkast staat, wordt dit vaak niet gezien als er onvoldoende licht is. Hierdoor bestaat er een grote kans dat de rest van de etenswaren in de koelkast ook beschimmeld raakt. Het is dus belangrijk dat er voldoende licht in de koelkast is. Is het lampje kapot? Deze kun je gemakkelijk zelf vervangen. 

Glasplaat 

Naast de koelkastlamp, kunnen de glasplaten van de koelkast ook kapot gaan. Glasplaten zijn erg handig om meer ruimte te creëren in de koelkast. Wanneer deze kapot is, zal je snel merken dat je ruimte te kort komt om etenswaren op te bergen. Een glasplaat is gemakkelijk zelf te vervangen. Het enige wat je hoef te doen is een nieuwe plaat tussen de houders te schuiven. Als je zeker wilt weten dat de nieuwe plaat goed vastzit, kun je geleiders gebruiken.

Bestel de nieuwe onderdelen online!

Als een onderdeel van de koelkast kapot gaat, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te vervangen. Ben je op zoek naar nieuwe koelkast onderdelen? Neem dan een kijkje op de website van Fixpart.be. Zij hebben een groot aanbod aan onderdelen voor allerlei soorten koelkasten. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://fixpart.be/nl