Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

Begin de dag met een unieke ochtend ballonvaart

Is ballonvaren altijd al uw droom geweest? Kies voor een magische ochtend ballonvaart. Door te vliegen in de ochtend haalt u het beste uit uw dag en ontdekt u België als nooit tevoren. U kunt een ballonvaart in Oost-Vlaanderen boeken, maar ook elders in het land zijn tal van fraaie ballonroutes mogelijk. Madou uit Eeklo is een ballonvaartbedrijf met maar liefst 43 jaar ervaring die moeiteloos de fraaiste routes voor u weet uit te stippelen. Met een ochtend ballonvaart ziet u België in het mooiste licht. U zal wel vroeg uit de veren moeten hiervoor. Vliegt u liever later op de dag of samen met kinderen, dan kan dat natuurlijk ook.

Verschillende vluchtopties

Zorg dat u zich sportief kleedt en extra aandacht aan uw schoeisel besteedt. Laarzen zijn zeker geen overbodige luxe tijdens een ballonvaart door Oost-Vlaanderen. Al een geluk wordt het in de periode mei tot en met augustus nooit écht koud boven de grond. Reken wel op een eventueel fris windje. Tijdens uw ochtend ballonvaart kunt u België zien ontwaken. Uw vlucht duurt plusminus een uur. Tijdens uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen ziet u het fraaiste van de omgeving. De mooiste route wordt voor u uitgestippeld. Uw piloot neemt u mee op een ontdekkingstocht tijdens het ochtendgloren. U reserveert uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen of elders in het land al vanaf twee personen tot zelfs 100 passagiers. Deze specialist biedt ook VIP-arrangementen aan en voorziet groepskortingen voor grote groepen. Het ochtendgloren is het meest romantische tijdstip van de dag: ideaal voor een verlovings- of huwelijksaanzoek. Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer dan altijd van tevoren.

Zie België ontwaken

Kies de fraaiste route voor uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen. Een ochtend ballonvaart kan bijna elke route volgen. Wel dient u er rekening mee te houden dat er enkele no fly-zones zijn voor luchtballonnen volgens het luchtvaartreglement. Boek uw vlucht tot wel 100 passagiers. Indien u met een groot gezelschap vliegt, worden er meerdere ballonnen ingezet. Na afloop ontvangt u een unieke ballondoop, ballonvaartcertificaat en verrassingspakket.

https://www.madou-ballonvaarten.be/ballonvaart/ochtend-ballonvaart.html