Webagogo
Image default
Eten en drinken

Bij dit bedrijf in Gent geniet je van het beste streetfood

Houd jij van lekker eten en wil je ervoor zorgen dat de gasten van jouw feest of evenement deze passie met jou kunnen delen? Dan zorg je natuurlijk voor een ruim aanbod aan streetfood bij jouw bedrijf of feestlocatie in Gent. Met de hulp van The Streetfood Company gaat dit je zeker lukken en maak je van jouw evenement gegarandeerd een groot succes waar nog lang over nagepraat wordt. Zij bereiden namelijk het lekkerste streetfood van Gent en bezorgen jou en jouw gasten een uitgebreide selectie aan de lekkerste snacks, maaltijden en dranken. Ben je op zoek naar ecologische en/of vegetarische maaltijdopties voor jezelf en jouw gasten? Ook dan hebben deze professionals genoeg keuze voor jou in de aanbieding.

Verras jouw gasten met hun favoriete gerechten

Het grote voordeel van streetfood voor jouw feest in Gent, is dat je hiermee jouw gasten gegarandeerd verrast. Zo maak je een bedrijfsfeest, bijvoorbeeld, in één klap een stuk minder formeel dankzij het gebruik van verschillende foodbikes met de lekkerste maaltijden. Huur ook de diverse feestmaterialen die The Streetfood Company aanbiedt, en zet jouw gasten aan lange, houten banken of kies voor de zwartgeverfde vaten van dit bedrijf. Hierdoor zit iedereen gezellig bij elkaar en dankzij deze originele aankleding breng je al snel een gesprek op gang. Vervolgens kiezen jouw gasten uit een brede selectie streetfood de gerechten die zij zelf het lekkerst vinden waardoor zij de hele middag of avond van een heerlijke maaltijd kunnen genieten. Wil je ook (non-)alcoholische dranken laten verzorgen door deze specialisten in streetfood? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met deze specialisten op voor meer informatie over hun concept

Voor meer informatie over het unieke concept van The Streetfood Company en over de diverse soorten streetfood die zij in Gent en de bredere omgeving aanbieden, neem je gerust even contact met deze specialisten op. Zij denken graag met je mee over de beste keuzes die van jouw feest een geslaagde middag of avond maken. Van huwelijksfeest tot bedrijfsfeest: deze experts regelen het voor jou.

https://www.thestreetfoodcompany.be/catering-huwelijksfeest