Webagogo
Image default
Banen en opleidingen

Horeca Medewerker

Horecamedewerker – keukenmedewerker

Functie voor een nieuw hamburger restaurant in de landstreek van gent zoeken we een crewmedewerker. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit :
je kan de klanten snel en efficiënt overigens dienen je helpt mee bij de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten
je helpt mee bij het onderwijzen van nieuwe medewerkers
je bent gehouden voor de stock aanbod

We bieden :
een dynamische prettige en leerzame werkomgeving
teamwork gezamenlijk met enthousiaste collega? s de handen uit de mouwen ergeren
vorming in het restauran om de knepen van het vak te elementair cognitief proces weten
persoonlijke ontstaan & doorgroeimogelijkheden

jouw profiel
als crew medewerker voor een hamburger winkelketen moet je een hoog werktempo aankunnen. Daarnaast is van bij voor deze vacature : je hebt een sterke interesse in de horecasector de afnemer staat eeuwig centraal voor jou in alles wat je doet breng je structuur aan je werkt alles tot in de puntjes uit je houdt de spirit hoog op de werkvloer je kan werken tussen 8u en 00u00 je werkt in shiften je bent flexibel en vacant in het weekeinde ongezouten vacant eenvoudige gerechten toebereiding ( salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten,. . . ), de indiening van producten en van warme en kou gerechten in een balie of op een drankbuffet verzorgen het drankbuffet of de balie in de loop van de engageren opnieuw aanvullen, de bereiden van belegde broodjes, brood,. . . Plannen volgens de verwachte verkoper, bereidingen en producten emballeren en etiketteren ( fabricatie- en houdbaarheidsdata ) ze opslaan in de koelruimte, de geweermagazijn,. . . , betalingen ontvangen, de zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting verzorgd, bestellingen geeft bij klanten, de koophandel ontvangen en narekenen de koophandel opslaan in een koelkamer of een geweermagazijn, de afnemer informeren over de samenvoeging van de producten ( salades, belegde broodjes,. . . ) de bestelling absorberen, voedingsmiddelen toebereiden of warming-up belegde broodjes, hamburgers,. . . Samenstellen en ombrengen, de bestelling aan de afnemer aanbieden ( op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad,. . . )

Graduaat/hbo5, bachelor na bacheloropleiding

https://www.vindazo.be/keywords/horeca-medewerker.html

Gerelateerde artikelen

Receptionist / administratief bediende

Hoe een functieomschrijving te schrijven: werkgevers helpen

UX- UI Designer