Webagogo
Image default
Beauty en verzorging

De huidverzorgings producten van Medik8

Wil jij graag van een mooie huid genieten? Of streef je ernaar om een mooie huid te krijgen? Dan is het merk Medik8 jouw helpende hand, verkrijgbaar bij Cotton Spa. Ek person moet voor altijd van een mooie huid kunnen genieten, maakt niet uit wat voor leeftijd. 

Medik8 heeft een filosofie bedacht dat als je op je 30e begint met hun skincare, jij er op je 50e als een 40’er uit ziet. Dat klinkt geweldig toch?! Hoe dit werkt zal ik je uitleggen. Zij hebben een kern filosofie bedacht van CSA. CSA is een afkorting van vitamine c (C), zonnebrandcrème (S) en vitamine a (A). Deze eenvoudige 3 stappen CSA formule gaat vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen en te bestrijden. 

Vitamine C is een krachtig antioxidant die helpt huidveroudering tegen te gaan. Zonder vitamine c kan je huid geen collageen aanmaken. En collageen is juist hetgeen zo belangrijk is om huidveroudering te verminderen. Het is een eiwit dat helpt je huid stevig en elastisch te houden. Daarnaast werkt vitamine c ook op pigmentatie. Het antioxidant remt de product van het pigmentatie hormoon (melanine) af.

Zonnebrandcrème kan je ook niet laten staan als je huidveroudering tegen wilt gaan. De zon doet veel schade aan je huid en zorgt er voor dat het vocht onttrekt. Daarnaast helpt zonnebrandcrème je te beschermen tegen verbranding waardoor je pigmentatie voorkomt in plaats van geneest. 

Dan de laatste en onmisbare vitamine a. Dit ingrediënt stimuleert de deling van huidcellen. Vitamine a stimuleert de productie van collageen en voorkomt ook de afbraak van de collageen. Ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat je dode huidcellen minder worden en je huid hierdoor dunner zal worden. Doordat dode huidcellen jouw huid verlaten zal er een gezonde, jonge huid zichtbaar worden. 

Voor wie streeft naar een mooie en gezonde huid, zal ik de CSA formule zeker aanraden. Het is nooit te laat om met een goede huidverzorging te starten. Het kan namelijk alleen maar verbeteren en niet verslechteren, dus neem vooral een kijkje in het Medik8 assortiment.

https://www.cottonspa.nl/collections/medik8