Webagogo
Image default
Woning en Tuin

Bij deze interieurwinkel in Gent kom je in contact met de designwereld

Zoekt u naar een interieurwinkel in de omgeving van Gent waar een persoonlijke touch bijdraagt aan hun eigenheid? Dan moet u zeker en vast Four Rooms ontdekken. Deze interieurwinkel wordt uitgebaat door Line en Pieter, twee absolute interieurkenners die met een grote passie, een eigenzinnige stijl en eigen manier van werken, u in contact brengen met de wereld van design. U kan een selectie aan meubelen en interieurobjecten terugvinden in hun webshop die u onmiddellijk online kan bestellen. Geniet u meer van een persoonlijke aanpak? Dan staat u in lijn met deze experten en bent u meer dan welkom in hun showroom.

Inspiratie, advies of unieke interieurobjecten, hier vind je het allemaal

Deze interieurwinkel vindt u net buiten het centrum van Gent en is gemakkelijk bereikbaar. U vindt hier vier kamers, die stuk voor stuk als sfeervolle showrooms ingericht zijn. U kan hierin ronddwalen om inspiratie op te doen of om te genieten van een heerlijke kop koffie tijdens een inspirerende babbel waar u al uw vragen vrijblijvend mag stellen. Wilt u graag alles te weten komen over de merken waarmee ze bij deze interieurwinkel uitpakken? Of wilt u graag hulp bij het uitkiezen van de meubelstukken die perfect passen in uw interieur? Of krijgt u graag minder voor de hand liggende en daardoor uitermate unieke matches vinden? Bij Four Rooms krijgt u het allemaal.

Ga voor design in je interieur

Het maakt niet uit of u als particuliere klant op zoek bent naar een uitzonderlijke blikvanger om uw interieur mee te verrijken, of dat u een (interieur)architect bent die exact weet wat hij wilt. Bij deze winkel staat de deur voor iedereen open. Zowel de particulier als professional krijgt verse koffie, een aangename babbel en vrijblijvend advies. Twijfel dus niet langer om naar deze interieurwinkel te gaan, net buiten het centrum van Gent, wanneer u voor design wilt gaan!

https://fourrooms.be/