Webagogo
Image default
Woning en Tuin

Bij deze interieurwinkel in Gent kom je in contact met de designwereld

Zoekt u naar een interieurwinkel in de omgeving van Gent waar een persoonlijke touch bijdraagt aan hun eigenheid? Dan moet u zeker en vast Four Rooms ontdekken. Deze interieurwinkel wordt uitgebaat door Line en Pieter, twee absolute interieurkenners die met een grote passie, een eigenzinnige stijl en eigen manier van werken, u in contact brengen met de wereld van design. U kan een selectie aan meubelen en interieurobjecten terugvinden in hun webshop die u onmiddellijk online kan bestellen. Geniet u meer van een persoonlijke aanpak? Dan staat u in lijn met deze experten en bent u meer dan welkom in hun showroom.

Inspiratie, advies of unieke interieurobjecten, hier vind je het allemaal

Deze interieurwinkel vindt u net buiten het centrum van Gent en is gemakkelijk bereikbaar. U vindt hier vier kamers, die stuk voor stuk als sfeervolle showrooms ingericht zijn. U kan hierin ronddwalen om inspiratie op te doen of om te genieten van een heerlijke kop koffie tijdens een inspirerende babbel waar u al uw vragen vrijblijvend mag stellen. Wilt u graag alles te weten komen over de merken waarmee ze bij deze interieurwinkel uitpakken? Of wilt u graag hulp bij het uitkiezen van de meubelstukken die perfect passen in uw interieur? Of krijgt u graag minder voor de hand liggende en daardoor uitermate unieke matches vinden? Bij Four Rooms krijgt u het allemaal.

Ga voor design in je interieur

Het maakt niet uit of u als particuliere klant op zoek bent naar een uitzonderlijke blikvanger om uw interieur mee te verrijken, of dat u een (interieur)architect bent die exact weet wat hij wilt, hier staat de deur voor iedereen open. Zowel als particulier als professioneel krijgt u verse koffie, een aangename babbel en vrijblijvend advies. Twijfel dus niet langer om naar deze interieurwinkel te gaan, net buiten het Centrum van Gent, wanneer u voor design wilt gaan!

https://fourrooms.be/