Webagogo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schaf een tikklok aan en schaf discussies over gewerkte uren af

Bent u als bedrijfsleider of verantwoordelijke van de administratie het ook beu dat u elke maand alle uren manueel moet gaan nakijken? Het bedrijf SHARE uit Aarschot heeft de oplossing voor uw kleine of middelgrote onderneming: de tikklok! U vindt hier een simpele, traditionele tikklok die wordt aangesloten op het ethernetnetwerk van uw bedrijf. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken.

Alle voordelen op een rijtje

Dankzij de tikklok is het gedaan met discussies over gewerkte uren. Dankzij het systeem van dit bedrijf uit Aarschot worden alle uren automatisch opgeslagen in uw administratiesysteem. Zo weet u exact wie hoeveel uren en overuren heeft gewerkt. U kan ook ploegensystemen en nachtwerk instellen. Daarbovenop wisselt de machine automatisch van zomer- naar winteruur en andersom. Nog iets waar u zich geen zorgen meer over moet maken! U kan ook een meer geavanceerd model kopen waarmee u de tijdsindeling kan veranderen tussen 60 en 100 minuten. Bij deze tikklok hoeft u geen speciale tikkaarten aan te kopen, eender welk vlak stuk papier of karton werkt. Het is een populair model bij garages en andere werkshops. Zo kan u bovendien ook aan uw klanten aangeven hoeveel uren er naar hun product zijn gegaan in het geval dat er een discussie zou ontstaan. Dit bedrijf maakt gebruik van software die al bestaat sinds 1999 en elk jaar wordt aangepast met de nieuwste technologieën. Het is een slimme software waardoor alles berekend wordt, ook pauzes en glijdende werktijden worden in rekening gebracht. Dat is heel wat eenvoudiger voor de persoon die de lonen berekent.

Deze verdeler verlicht uw zorgen

Als bedrijfsleider of administratief verantwoordelijke heeft u veel meer te doen dan alleen lonen berekenen. Met de tikklok van dit bedrijf wordt dit deel van uw job heel wat makkelijker en sneller. Daardoor heeft u meer tijd over om andere dingen te doen binnen en buiten uw bedrijf. Via hun website vindt u meer informatie en kan u hen contacteren voor een aankoop.

https://www.share.be/nl