Webagogo
Image default
Horeca

Bij deze webwinkel kunt u een duurzame vervanger voor uw disposables online kopen

Het gebruik van plastic is niet meer van deze tijd en binnenkort zelfs helemaal niet meer toegestaan bij eenmalig gebruik. Bovendien zullen klanten en gasten het zeer waarderen als u net dat stapje extra zet met het aanbod van duurzame verpakkingen binnen uw dienstverlening. Als u eigenaar bent van een horecabedrijf, is het daarom een goed idee om alvast op zoek te gaan naar een duurzaam alternatief. Bij De Disposable Shop kunt u disposables online kopen die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Ontdek het gehele aanbod!

Voor welke disposables kan ik bij deze webwinkel terecht?

Misschien bent u eigenaar van een cafetaria en zoekt u naar een milieuvriendelijke verpakking voor uw friet en snacks. Of misschien zoekt u als cateraar een duurzame manier om uw bestellingen te verpakken. Elke horeca-eigenaar kan terecht in deze webwinkel om duurzame disposables online te kopen. Zo bestaat het aanbod aan friet- en snackbakjes uit biologisch afbreekbaar en FSC-gecertificeerd karton dat wordt geproduceerd met aandacht voor bosbehoud. Ook de cateringdozen worden van dit soort karton gemaakt en zijn ook nog eens van hoge kwaliteit. U kunt daarnaast terecht voor onder andere de volgende verpakkingen voor uw horecabedrijf:

  • Bekers en glazen, zoals bier- en champagneglazen en lekvrije koffiebekers, zodat uw klanten en gasten hun drankje veilig mee kunnen nemen.
  • Tafelaankleding, zoals placemats en onderzetters, om een duurzame aankleding te realiseren in bijvoorbeeld uw restaurant.
  • Allerlei benodigdheden voor de gerechten, zoals borden, bestek en bestekzakjes, en zakjes en tasjes om de gerechten te verpakken.

In verschillende kleuren en stijlen beschikbaar

De meeste disposables die u online kunt kopen in deze webshop, hebben een basic, duurzame uitstraling. Daarnaast is het ook mogelijk om uit andere kleuren en stijlen te kiezen die aansluiten bij uw huisstijl. Bekijk direct het aanbod op de website of neem contact op met De Disposable Shop zodat de medewerkers u verder kunnen helpen!