Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

De allround fietsenmaker in Breda

Bij Bikes2Enjoy, dé fietsenmaker voor de regio Breda, Bavel en Ulvenhout, kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een schitterende nieuwe stadfiets, e-bike of racefiets, maar ook voor het onderhoud eraan. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door specialisten. Hiervoor gebruiken zij onderdelen en gereedschappen van de beste kwaliteit. Op deze manier rijdt u een goed werkende fiets, waarmee u nog jarenlang vooruit kunt. Ook wanneer u een nieuwe fiets koopt bij deze specialist, heeft u een fiets van goede kwaliteit, waar u nog vele veilige kilometers mee kunt rijden. Is er toch iets mis met uw fiets? Ga langs bij deze fietsenmaker in Breda, waar ze het euvel snel verhelpen, zodat u snel weer verder kunt fietsen.

Laat van uw stadsfiets een e-bike maken

Steeds meer mensen ontdekken de elektrische fiets, ook wel een e-bike genoemd. Hiermee kunt u makkelijk lange afstanden afleggen, omdat u minder zwaar hoeft te trappen. Dit is ook een uitkomst tijdens de gure Nederlandse herfst en in de winter. Verder is een e-bike ideaal voor oudere mensen, die steeds meer moeite krijgen met fietsen. Door de elektrische ondersteuning, wordt het fietsen ook voor hen minder zwaar. Zou u ook wel een e-bike willen hebben, maar is uw huidige stadsfiets eigenlijk nog prima? Laat uw fiets dan ombouwen tot e-bike. De specialist in Breda heeft hier verschillende ombouwsets voor, waarmee uw fiets vakkundig wordt aangepast. Zo wordt er een motor geplaatst in het voor- of achterwiel en wordt de fiets voorzien van een LCD-display, zodat u de motor eenvoudig kunt bedienen en kunt zien hoe lang u er nog mee kunt fietsen. Ook wordt de fiets voorzien van de juiste remmen, zodat het fietsen met de e-bike zeer veilig is.

Kom langs bij dé specialist

Bent u toe aan een nieuwe fiets of wilt u een e-bike gaan rijden? Of wilt u uw huidige fiets laten ombouwen tot e-bike? Is er iets mis met uw fiets? Kom in al deze gevallen langs in de winkel van deze fietsenmaker in Breda. Hier wordt u altijd zo snel mogelijk geholpen op een vakkundige manier. De fietsenmakers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en hebben een goede basiskennis, waardoor ze alle problemen met uw fiets kunnen oplossen.

https://bikes2enjoy.nl/