Webagogo
Image default
Eten en drinken

Brasserie La Pucelle: een uniek restaurant in Bergen op Zoom

In het Markiezenhof, een prachtig oud stadspaleis, vindt u het leukste restaurant in Bergen op Zoom. Als u op zoek bent naar een fijne plek om te lunchen of dineren, bent u bij Brasserie La Pucelle aan het juiste adres. Al meer dan dertig jaar worden hier de heerlijkste gerechten geserveerd. Op de regelmatig wisselende kaart wordt altijd gebruikgemaakt van de beste streekproducten. Neem plek op het prachtige terras en geniet in dit unieke restaurant in Bergen op Zoom.

Geniet van een wonderschone omgeving

Heerlijk eten op een prachtige locatie in Bergen op Zoom: dat is wat restaurant ‘Brasserie La Pucelle’ u biedt. Op deze unieke locatie, in het gerestaureerde stadspaleis uit de vijftiende eeuw, geniet u volop van een wonderschone omgeving. De medewerkers van dit unieke restaurant heten u van harte welkom om de bijzondere kaart te ontdekken. Weet u al wat u gaat bestellen?

Verse producten op de kaart

Bij Brasserie La Pucelle streeft men ernaar om met verse producten te werken. Naast de groenten en kruiden die in de historische moestuin van het Markiezenhof worden geoogst, wordt er per seizoen gekeken welke verse streekproducten er gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een spannende en afwisselende kaart. Wilt u genieten van het beste dat Noord-Brabant te bieden heeft? Dan bent u bij dit restaurant in Bergen op Zoom zeker aan het juiste adres.

Huur het restaurant af voor een vergadering of feest

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een feest of partij te geven? Of wilt u een vergadering houden op een sfeervolle locatie? Kom dan naar het Markiezenhof. Brasserie La Pucelle heeft meerdere sfeervolle ruimtes voor u ter beschikking, en neemt u de ontvangst en de catering graag uit handen. Als u iets te vieren heeft in Bergen op Zoom, is dit een van de leukste en beste plekken om dat te doen.