Webagogo
Image default
Bedrijven

Deskundige begeleiding voor uw scheiding?

Gaan u en uw partner uit elkaar en ziet u er enorm tegen op om alles samen te regelen? Bijvoorbeeld omdat u met ruzie uit elkaar gaat of omdat u te emotioneel bent om rationele besluiten te maken? Dan kunt u natuurlijk altijd professionele hulp inschakelen. Bent u bang dat dit klauwen met geld gaat kosten? Dan kunt u bij de Scheidingsmolen terecht. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen die geschikt zijn voor iedere portemonnee. Wij werken uitsluitend met geregistreerde MfN-Mediators om u goed van dienst te kunnen zijn bij het regelen van met name (echt)scheidingen, het opstellen van ouderschapsplannen en alimentatieberekeningen. Wij gaan deskundig, eenvoudig en snel te werk en begeleiden u tot aan de aanvraag bij de rechter. Zijn u en uw partner nog wel goed in staat om samen in gesprek te gaan en de scheiding voortvarend te laten verlopen, dan passen wij onze diensten hierop aan. U kunt bij ons rekenen op service op maat, precies afgestemd op wat u nodig heeft.

Service dicht bij huis

Onze diensten variëren van (echt)scheidingen en het verbreken van samenleven inclusief alles wat daaruit voortkomt tot het maken van een echtscheidingsconvenant. Wij vinden dat als iemand een mediator zoekt, dat dit dan altijd dichtbij huis moet zijn. Daarom zijn wij in grote delen van Nederland in te schakelen, zoals voor mediation in Leiden en Haarlem en als mediatior in Hoofddorp. Maar ook in Friesland en Groningen kunt u gebruik maken van onze diensten. Hoewel we alleen in Nederland in te zetten zijn, kunt u ons ook inschakelen voor internationale familieconflicten. Bij het verrichten van onze bemiddelingsdiensten vinden wij dat iedereen in korte tijd geholpen moet worden en recht heeft op dezelfde deskundige behandeling.

Daarnaast kunt u bij de Scheidingsmolen op de volgende zaken rekenen:

  • Laagdrempelige service;
  • Met korte trajecten;
  • Betaalbare diensten voor iedere portemonnee;
  • Wij ontzorgen u;
  • Overzichtelijke dienstverlening;
  • Alles samen onder één dak.

Contact opnemen?

Wilt u onze service op maat bij echtscheidingen inschakelen en bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Zijn er bijvoorbeeld kinderen betrokken, heeft u extra hulp en begeleiding nodig of wilt u een beeld krijgen van onze mediators? Dan kunt u op onze website veel informatie vinden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

http://www.scheidingsmolen.nl

Gerelateerde artikelen

Volwassen worden

De vulpennen van speciaalzaak P.W. Akkerman

Mobiliteitsvergoeding in de bouwsector? Ontdek de beste oplossing