Webagogo
Image default
Bedrijven

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw conflict?

Ligt u momenteel in scheiding, zit u midden in een vervelende familieruzie of heeft u een conflict met een collega of met uw leidinggevende? Dan kan mediation een goede uitkomst voor u bieden. Mediationvoorjou is een collectief van professionele MfN-geregistreerde mediators met ieder een eigen specialisme. Wij kunnen u ondersteunen bij het realiseren van een passende en duurzame oplossing voor uiteenlopende conflicten van begin tot eind. Denkt u hierbij ook aan omgangsregelingen, het opstellen van het convenant en ouderschapsplannen. Onze mediators gaan altijd op persoonlijke wijze te werk en denken oplossingsgericht. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust een gratis kennismakingsgesprek aan.

Gerichte mediation bij Mediationvoorjou

Ons team van mediators is gespecialiseerd op diverse vlakken waardoor zij u in veel verschillende situaties en conflicten van dienst kunnen zijn. Dus bevindt u zich in een situatie waar u zelf niet uit denkt te komen? Dan helpen wij u graag tot een oplossing te komen met de andere betrokken partij(en). Daarbij zijn wij werkzaam in een groot gedeelte van Nederland. Woont u bijvoorbeeld in de randstad? Dan kunt u terecht bij onze mediator in Hoofddorp en in de bollenstreek. Maar ook zijn wij werkzaam in Flevoland, met mediators in Lelystad en Almere. Voor al onze beschikbare locaties kunt u op onze website terecht. Woont u of uw (ex-)partner in het buitenland? Wij hebben eveneens de kennis in huis om u bij te staan in diverse internationale zaken.

Ons streven is om u professionele begeleiding te bieden van begin tot eind en zo tot de juiste oplossing te komen voor alle betrokken partijen. Daarbij bieden wij u onze allesomvattende service aan, bestaande uit:

  • Het bieden van een luisterend oor;
  • Specialisatie en veel ervaring;
  • Uitmuntende bereikbaarheid;
  • Ontzorging;
  • Grote flexibiliteit, ook in het weekend;
  • Gratis kennismakingsgesprek.

Meer informatie?

Wilt u één van onze mediators inschakelen bij een conflict en bent u op zoek naar aanvullende informatie over onze dienstverlening, tarieven en meer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Zo krijgt u de kans om rustig uw verhaal te doen en overleggen wij met u wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn.

http://www.mediationvoorjou.nl