Webagogo
Image default
Rechten

Deze advocaat van een onafhankelijk kantoor staat u bij gedurende uw echtscheiding

Cd van jou of cd van mij? Een van de vele zaken die geregeld moeten worden tijdens een scheiding is het verdelen van de spullen. Wie krijgt wat en hoe kan dit op een zo eerlijk mogelijke manier verdeeld worden? Maar daar blijft het niet bij. Naast de verdeling van uw spullen en de woning zullen er ook afspraken gemaakt moeten worden omtrent de opvoeding van uw kinderen, mocht u die samen hebben. Wat worden de omgangsvormen, hoe wordt de opvoeding geregeld en wat wordt er met de kosten gedaan? U leest het al. Scheiden is een proces waar veel tijd in gaat zitten en waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Laat u bijstaan met juridisch advies door een ervaren advocaat van Anteius voor uw echtscheiding.

Op wat voor hulp kunt u rekenen?

Anteius is een onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen. Vanuit daar bieden zij hun cliënten een volledig gamma met kwaliteitsvolle dienstverlening aan op juridisch gebied. Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Dan zit u bij hen helemaal goed. Zij helpen u bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Mocht het zo lopen dat er met de hulp van bemiddeling er geen uitkomst ontstaat, dan zit er niets anders op dan een dagvaarding voor de vrederechter. In dit geval zal een ervaren advocaat van dit kantoor uw belangen behartigen in de rechtbank.

Een gepaste oplossing

Het aanbrengen van efficiënte en concrete oplossingen staat centraal bij hen in iedere zaak die zij aannemen. Schakelt u een advocaat in van Anteius in Antwerpen voor uw echtscheiding, dan wordt de focus gelegd op een praktische oplossingen tegen een betaalbaar tarief. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u een juridische vraag of wilt u dat een advocaat de echtscheiding regelt? Neem dan gerust contact op.

https://anteius.be