Webagogo
Image default
Fotografie

Een immo fotograaf die prachtige vastgoedfoto’s trekt

Als je op zoek bent naar een immo fotograaf om knappe foto’s te laten trekken van je huis, appartement of ander type eigendom, raden we je Herman Desmet warm aan. Hij trekt uitstekende foto’s en helpt je zo bij de verkoop of verhuur van je woning. Dit doet hij dankzij jarenlange ervaring, kwalitatief materiaal en uiteraard een bijzonder goed oog. Topfoto’s van jouw immo door een goede fotograaf zorgen ervoor dat je eigendom sneller verhuurt of verkocht kan worden. Deze immo fotograaf helpt jou ook graag bij de interieurstyling van de woning die je wilt verhuren of verkopen. Hij beschikt over een drone die 360° rondleidingen kan maken die je virtueel kunt bewonderen. Daarnaast kan hij met de drone knappe luchtbeelden maken. Zo krijgen potentiële kopers of huurders een goed beeld van de woning.

Ze maken ook leuke bedrijfsvideo’s

Naast immo fotograaf is Herman Desmet ook professioneel videograaf. Hij maakt knappe, dynamische video’s die snedig gemonteerd zijn en zo een moderne, frisse look hebben. Zijn workflow is, zoals je verwacht van een professional, erg gestroomlijnd: binnen de 48 uur na de shoot krijg je een afgewerkt eindproduct in de vorm van een toffe video of bedrijfsfilm. Die kan je delen op sociale media of jouw website, waardoor je een groter bereik genereert en potentiële klanten kunt aantrekken. Herman Desmet kan ook een toffe aftermovie maken van jouw event en gebruikt zijn drone om schitterende luchtbeelden te maken. Van productvideo over bedrijfsfilm tot aftermovie: met zijn ervaring maakt deze getalenteerde videograaf prachtige video’s met een hoge afwerkingsgraad.

Deze fotograaf én videograaf levert enkel topkwaliteit

Of je nu graag een commerciële bedrijfsvideo laat maken of een immo fotograaf zoekt die mooie foto’s trekt van jouw pand: er is maar één adres. We raden je met plezier Herman Desmet aan. Met veel aandacht voor de gemaakte afspraken en deadlines levert hij een eindproduct af om u tegen te zeggen. Jouw bedrijf of je vastgoed zal het alleen maar ten goede komen!