Webagogo
Image default
Zorg

Een interessante en leerzame opleiding voor thuisverpleging

Bij Care Support uit Houthalen weten ze hoe belangrijk het is voor thuisverpleging om af en toe een extra opleiding of bijscholing te volgen. De oprichter van deze onderneming is zelf psychiatrisch verpleegkundige en kan dus uit eigen ervaring zo’n dingen weten. Ben je op zoek naar een leerzame opleiding voor thuisverpleging die je tijd meer dan waard is? Dan ben je bij hen op de juiste plek.

Breed aanbod aan opleidingen

Een opleiding volgen bij Care Support kan overal in Vlaanderen. Zij organiseren verschillende opleidingen en bijscholingen over heel Vlaanderen. Daarnaast bieden zij ook geregeld webinars aan. Zo kan je zelfs van thuis uit kiezen om bij te leren! Deze onderneming weet hoe kostbaar tijd is en laat de opleiding voor thuisverpleging dan ook steeds geven door een ervaringsdeskundige. Op die manier kan elke vraag beantwoord worden vanuit een praktisch oogpunt. Zo wordt de opleiding voor thuisverpleging leerzaam en nuttig. De opleiding is gericht op voltijdse thuisverplegers en thuisverplegers in bijberoep. Op die manier kunnen de cursisten ook steeds van elkaar bijleren. Het wordt dus gegarandeerd een leerzame dag. Als thuisverpleging ben je natuurlijk druk bezig met een job die niet altijd even makkelijk is. Zowel mentaal als fysiek kan je er soms even door zitten. Daarom biedt Care Support ook een platform aan waarop je terecht kan tijdens zo’n momenten of om deze te voorkomen. Zo kunnen ze je papierwerk voor je overnemen en kan je een interim vervanger vinden via hen. Kortom, zij bieden een volledige dienstverlening aan zodat jij je kan focussen op je patiënten.

Zoek de opleiding die bij jou past

Op hun website vind je een overzicht van alle opleidingen die ze aanbieden dit jaar. Daar vind je ook meer informatie over de prijs, de locatie en andere informatie. Vaak bieden ze een hapje of zelfs een lunch aan bij de opleiding en je krijgt ook steeds een certificaat van aanwezigheid alsook een fiscaal attest.

https://www.care-support.be/