Webagogo
Image default
Huishoudelijk

Een nieuwe grasmaaier aanschaffen

Als u een nieuwe grasmaaier wilt kopen en eraan denkt om een Robomow RK1000 te kopen, raden wij u aan dat te doen via Alrobo, dé leverancier van robotmaaiers. Zij staan u graag bij met woord en daad. Dit doen ze dankzij hun ervaring: al meer dan tien jaar zitten ze in het vak. Zo begeleiden ze u graag naar een robotmaaier die perfect geïnstalleerd wordt op uw gazon, zodat elke vierkante centimeter zorgvuldig gemaaid wordt zoals u dat wilt. Alrobo is als u het ons vraagt dé specialist in robotgrasmaaiers die u nodig heeft om een prachtig gemaaide gazon te hebben, elke dag van het jaar.

Ga languit in de zetel liggen en laat een robot al het werk doen

Als u kiest voor een robotgrasmaaier kiest u ervoor om op zondag languit in de zetel te gaan liggen terwijl uw maaier in alle stilte uw gazon netjes kort houdt. Laat ons eerlijk zijn: wie houdt er niet van om een weekend voor zichzelf te hebben na een lange werkweek? Deze robotmaaier zit boordevol functies die uw leven vergemakkelijken. Zo is er de rand-maaifunctie. Die zorgt ervoor dat de randen van de gazon ook mooi kort geknipt worden. Bovendien ‘mulcht’ de Robomow RK1000 uw gras. Dat betekent zoveel als het fijnmalen en terug uitstrooien van afgeknipte grassprieten als meststof. Uw gazon ziet er dankzij mulching stralend groen uit. Als u dat wilt, kan u de specialisten van Alrobo aanspreken om een beschutting te bouwen tijdens de installatie van uw robot. Zo zorgen ze ervoor dat uw robot op een afgeschermde plek kan opladen en niet overgeleverd wordt aan de genade van de elementen.

Deze specialisten staan u bij met kwalitatieve maaiers

Een gazon mooi gesnoeid houden en er zelf niets voor moeten doen, dat is de luxe die de Robomow RK1000 u biedt. Alrobo levert u die robot én bezorgt u een vlekkeloze installatie. Als u dat wilt, kan u ook bij hen terecht voor een uitgebreide demonstratie van wat deze robotmaaier allemaal kan. U zult ongetwijfeld versteld staan van de mogelijkheden!

https://www.alrobo.be/