Webagogo
Image default
Vervoer en transport

Een garage voor de herstelling van trucks in Antwerpen

Is uw truck aan een grondig onderhoud toe of moet er een specifieke herstelling uitgevoerd worden? Twijfel dan niet om uw trucks te brengen naar garage BDB Truck & Trailer Repair in Antwerpen voor een professionele aanpak en snelle service. De ervaren garagisten voeren al jaren met een enorme passie voor het vak herstellingen uit en beantwoorden al uw vragen in de vrachtwagengarage in Hoboken. Veilig reizen staat er centraal en u kunt er dan ook zeker van zijn dat uw camion na een bezoek weer helemaal klaar is om de baan op te gaan.

Alle mogelijke herstellingen in de garage in Antwerpen

Wilt u een tachograaf laten installeren en ijken of moet uw vrachtwagen in onderhoud? Reken dan op de expertise van BDB Truck & Trailer Repair om u snel te helpen. De garagisten zorgen ook voor een herstelling van aanhangwagens, bestelwagens en bussen. Voor kleine en grote reparaties van trucks of ander vrachtverkeer moet u in de garage in Antwerpen zijn. Bovendien is deze garage een erkend servicepunt van Rauwers voor het installeren en ijken van uw tachograaf en begrenzer. Ook een signalisatie kunnen ze installeren of herstellen. De precisie en flexibiliteit zorgen voor de beste uitvoering en een vriendelijke klantenservice. De professionele garagisten gaan steeds snel en nauwkeurig te werk zodat u niet lang hoeft te wachten en weinig herstelkosten hoeft te verwachten. Voor meer informatie over hun diensten kunt u terecht op bdbtruckentrailerrepair.com.

Snelle depannage en vlotte herstelling

Heeft u autopech en staat u met uw voertuig stil? Vertrouw dan op de snelle depannage van de takendienst. Zij komen u in een mum van tijd depanneren en brengen uw wagen of trucks meteen naar de garage in Antwerpen voor een onderhoud of kleine herstelling. Zo hoeft u geen verdere tijd te verliezen en kunt u al snel terug de baan op. De focus ligt er op veilig en comfortabel reizen zodat de klanten met een gerust gevoel en de juiste informatie opnieuw kunnen vertrekken.