Webagogo
Image default
Aanbiedingen

Het bestellen van een veldboeket?

 

Veldboeketten worden ook wel plukboeketten genoemd. Een veldboeket is wat wilder en natuurlijker dan kaarsrecht afgesneden boeketten. Het lijkt net of je het zelf geplukt hebt uit de weilanden en bermen! Mocht je dat gedaan hebben, is het mooiste om de bloemen in een hoge vaas te plaatsen. Het mooie aan een veldboeket zijn namelijk de lange stelen, die het veldboeket typeren. De lange stelen zijn vaak niet gewoon recht en groen, vaak zijn ook die aparter, net als de bloemen die bovenaan reiken.

Abonnementen voor boeketten – nooit meer een saai huis!

Veldboeketten zijn echt mooi in een woonkamer of eetkamer of op een kookeiland of misschien wel op kantoor. Een veldboeket is een toevoeging in het interieur. Het maakt het gezelliger, fleuriger en mooier. Een boeket blijft ongeveer één à twee weken mooi staan in de vaas. Wat is het dan zonde als het veldboeket op is en er niets meer staat… Daar hebben verschillende partijen een goede oplossing voor! Je kunt een abonnement nemen voor veldboeketten! Zo ben je altijd gegarandeerd van een vers veldboeket, thuisbezorgd en al. Is het boeket dus dood, verwissel het dan eenvoudig met het nieuwe boeket, zo is het nooit saai in huis of op kantoor! Regelmatig wordt het veldboeket compleet vernieuwd, zodat je ook eens andere bloemen in de vaas hebt staan. Sommige aanbieders bieden elke week, twee weken of vier weken nieuwe veldboeketten aan, afhankelijk van je abonnement. Je kunt het abonnement zo gek maken als je zelf wil!

Regiobloemist: veldboeketten met vaas erbij!

Eenvoudig bloemen bestellen en bloemen bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Bestel in een paar stappen het veldboeket met de bloemen die passen bij jouw interieur. Een veldboeket met de mooie lange stelen die een veldboeket typeren, met verschillende bloemen: soms tropisch, soms lekker Nederlands, maar altijd apart! Heb je geen hoge vaas in huis voor je veldboeket? Regiobloemistbezorgt zelfs veldboeketten in vazen! Er is keuze genoeg! Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten samen. Wil je meer weten over de bezorging van veldboeketten via Regiobloemist? Kijk dan snel op de website!

https://www.regiobloemist.be/