Webagogo
Image default
Woning en Tuin

Laat uw vloer opknappen met een parket renovatie

Voor een goede parket renovatie is vakmanschap vereist. Een parketvloer geeft uw huis en inrichting een mooie uitstraling en daarom is het belangrijk dat het er netjes uitziet. Bij Alken Vloeren zijn ze gespecialiseerd in het renoveren van parketvloeren en laten ze uw oude vloer er weer als nieuw uitzien. Wilt u liever een volledig nieuwe vloer? Ook dat is mogelijk bij dit bedrijf! Zowel voor pakketvloeren als PVC vloeren bent u ben hen aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor lamelparket, massief parket, hydrocork, COREtec of convector roosters.

Parket renovatie: snel en professioneel

Bij een parket renovatie gebruiken de gespecialiseerde werknemers van Alken Vloeren professionele gereedschappen die speciaal bedoeld zijn voor deze klus. Hierdoor kost het vervangen en renoveren van de vloer een stuk minder tijd waardoor in slechts twee dagen uw vloer er weer spic en span uitziet. Zo ervaart u minder overlast en geniet u sneller van uw gerenoveerde vloer. Naast dat het een snelle klus is, liggen de kosten van een parket renovatie ook nog eens lager dan het aanleggen van een nieuwe vloer. Wilt u daarnaast uw vloer alleen laten schuren? Ook daar helpt Alken Vloeren u mee!

Neem contact op en vraag advies

Laat uw vloer opknappen en kies voor een parket renovatie van Alken Vloeren! Deze specialist in onder andere parketvloeren levert echt vakmanschap en zorgt voor parket op maat. Wanneer u besluit om een nieuwe parketvloer aan te schaffen, kunt u kiezen uit verschillen soorten, maten en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor lamelparket, onbehandelde vloerdelen of eiken parketstroken. De vloeren zijn van de beste kwaliteit die jarenlang meegaan. Weet u niet goed of u moet gaan voor een parket renovatie of een nieuwe vloer en welke vloer het beste in uw huis past? Neem dan contact op met Alken Vloeren en vraag om advies.

https://alkenvloeren.be