Webagogo
Image default
Woning en Tuin

In deze matrassenwinkel in regio Antwerpen ontvangt u tips tegen snurken

Als u de ideale matras heeft gevonden bij een deskundige matrassenwinkel nabij Antwerpen, zoals Dormex, wilt u daar natuurlijk ongestoord op kunnen slapen. Snurkt u of uw partner? Dat kan uw nachtrust op de nieuwe matras van deze beddenwinkel in de buurt van Antwerpen behoorlijk aantasten.

Wat zijn de oorzaken van snurken?

Snurken wordt veroorzaakt doordat tijdens uw ademhaling de lucht door een nauwe opening stroomt in uw keel, mond of neus. Hierdoor ontstaat het snurkgeluid dat uw slaap op uw nieuwe matras van deze matrassenwinkel in regio Antwerpen verstoort. Een vernauwing in de luchtwegen kan optreden doordat uw tong naar achteren zakt terwijl u op uw rug ligt. Dit probleem wordt verergerd als de spieren in uw luchtwegen verslapt zijn door bijvoorbeeld alcohol, slaapmiddelen of uw leeftijd. Een vernauwing in uw luchtwegen kan nog veel andere oorzaken hebben, zoals poliepen in de neus.

Waarom is snurken een probleem?

Een gevolg van snurken is dat u en uw partner minder goed slapen op uw nieuwe matras van Dormex, een professionele beddenwinkel nabij Antwerpen. Op lange termijn bestaat er een verband tussen snurken en serieuze aandoeningen zoals hart- en vaatklachten. Bij aanhoudende problemen met snurken is het verstandig om professioneel advies in te winnen. Ga in ieder naar uw huisarts als u tijdens uw slaap soms stopt met ademhalen of als u pijn op de borst voelt.

Ontdek wat u zelf kunt doen tegen snurken

Soms is snurken gemakkelijk te verhelpen, zodat u weer goed slaapt op uw matras van deze beddenwinkel nabij Antwerpen. Veel mensen snurken alleen als ze op hun rug slapen. Door een tennisbal in de achterkant van een slaapshirt te naaien, zorgt u ervoor dat u op uw zij blijft liggen. Er zijn ook hulpmiddelen op de markt die uw luchtwegen openhouden, zoals neusstrips en speciale beugels. Als deze simpele oplossingen werken, zal u optimaal kunnen genieten van uw aankoop bij Dormex, uw matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen.