Webagogo
Image default
MKB

Kartonnen dozen bestellen in de omgeving van Antwerpen

Ik moest voor mijn werk kartonnen dozen bestellen in de omgeving van Antwerpen. Ik werk voor een klein bedrijf dat verschillende producten verkoopt aan particulieren en daarmee moeten ze ook verschillende pakketten versturen. Normaal gesproken heb ik de taak om alles in het magazijn in de gaten te houden en dozen te bestellen als deze bijna op waren bij onze partner. Maar helaas is hij gestopt met het bedrijf en ik had dozen nodig.

Kartonnen dozen laten bedrukken in de omgeving van Antwerpen

Alleen ik moest niet alleen maar kartonnen dozen bestellen in de omgeving van Antwerpen. Maar ik moest ook nog eens specifieke formaten hebben en daarnaast moesten ze ook nog eens bedrukt zijn. Een flinke klus die bijna onmogelijk klinkt om dat bij een partij te laten doen. De meeste bedrijven die dozen verkopen hebben niet de optie om ze te laten bedrukken of hebben dat specifieke formaat niet waar je naar op zoek bent. Totdat ik op de website van Dozenhal terecht kwam. daar hadden ze het formaat waar ik naar op zoek was voor een goede prijs en kon ik deze laten bedrukken zonder dat het mij vele geld ging kosten. Echt een wonder!

Prachtig resultaat

Ik had geen idee of de kwaliteit van het drukwerk op de dozen hoog zou zijn, maar dat kon ik alleen ontdekken als ik wat ging bestellen. Een offerte maken via de website van Dozenhal was nog goed te doen. Alles werd voor mij automatisch ingevuld wat ik wilde en kon daarna de gegevens achter laten. Binnen een paar dagen kreeg ik contact met Dozenhal en kon ik mijn bestellen bevestigen en werd deze doorgevoerd. Binnen twee dagen waren de dozen binnen en ze zagen er heel goed uit. Zelfs beter dan bij de vorige partij en een stuk goedkoper. Dus voortaan bestellen we onze kartonnen dozen bij Dozenhal.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een formaat doos, maar u heeft de ideale website nog niet gevonden? Bekijk dan eens de website van Dozenhal via www.dozenhal.be voor meer informatie over hun producten en diensten die zij aanbieden voor een goede prijs.