Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies voor de spannendste escape game bij deze locatie

Wie kan er nu niet genieten van een escape game? Deze activiteit is ideaal voor een groep vrienden, collega’s of familie. Je wordt samen opgesloten in een ruimte en je moet er op een uur tijd uit zien te ontsnappen. Natuurlijk moet je niet letterlijk uit de kamer breken, maar aan de hand van verschillende puzzels en raadsels ontdek je de codes van sloten die verborgen zijn door de ruimte heen. Het is daarmee niet alleen een denkspel, maar eveneens een hele uitdaging op vlak van teamverdeling. Het is namelijk belangrijk om als groep georganiseerd en strategisch aan de slag te gaan zodat je snel kan ontsnappen. Dat allemaal in een prachtig ingeklede kamer met een bepaald achtergrondverhaal en thema en je zult puur genieten! Ontdek het bij De Gouden Kooi in Mechelen.

Kies uit de verschillende mogelijkheden

Bij De Gouden Kooi hebben ze verschillende escape games ter beschikking. Zo kies jij uit een van de vier mogelijkheden. ‘De schat van Kalakmul’ vertelt een verhaal over een schattenjager in de Mexicaanse jungle. ‘Cabin in the woods’ is een meeslepend detectiveverhaal dat plaatsvindt in een skihut, gelegen te Hippach. Steel waardevolle materialen uit een kluis van een miljonair in ‘De meesterdief van Mechelen’. Of voor een baanbrekende reis buiten de grenzen van onze planeet, kun je op een reis in de toekomst en de ruimte gaan met de escape game ‘Lost in space’. De keuze is helemaal aan jou en je gezelschap. Kom eens langs bij De Gouden Kooi en ga op een van deze onvergetelijke avonturen!

Reserveer op tijd

Om er zeker van te zijn dat jij de escape game krijgt van De Gouden Kooi die je wenst, is het verstandig om op tijd te reserveren. Het kan namelijk bijzonder druk zijn, waardoor je het niet wilt riskeren om op goed geluk te arriveren op de locatie in Mechelen. Boek daarom ruim op voorhand en weet zeker dat jij en je groep de uitdaging aangaan die jullie willen.

https://degoudenkooi.be/