Webagogo
Image default
Energie

Krijg duidelijkheid dankzij een situatieschema van uw elektriciteit en installaties

Moet de elektrische installatie bij uw onderneming gecontroleerd worden? Laat dit dan over aan een professional. Regelmatige controle van uw elektriciteit is erg belangrijk om gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kortsluiting, wat erg veel schade kan veroorzaken in uw woning of bedrijfspand. Dankzij een elektriciteitsplan weet u precies waar u aan toe bent en waar eventueel nog aansluitpunten geïnstalleerd kunnen worden. Zo gaat u veilig om met de elektriciteit in uw pand. Laat u elektriciteitswerken of – installaties renoveren? Laat ze dan opnieuw keuren en intekenen voor de duidelijkheid.

Laat de controle en keuring over aan een professional

Moet de elektrische installatie bij uw onderneming gecontroleerd worden? Laat dit dan over aan een professional. Bij Helfa bent u verzekerd van meer dan twintig jaar ervaring met elektriciteitswerken. Het opstellen van een correct eendraad- of situatieschema is voor de professionals een dagelijkse taak. Ook voor de aanleg en de keuring van elektrische installaties bent u hier op de juiste plek aangekomen. Er zijn twee soorten schema’s mogelijk waarmee u de elektriciteit in uw onderneming in kaart brengt, namelijk het eendraadschema en een situatieschema:

  • Met het eendraadschema ontvangt u een schematische weergave van onder andere leidingen, kabels en overige onderdelen van uw installatie middels specifieke symbolen.
  • Het situatieschema is een meer uitgebreid ‘grondplan’ waarop de elementen uit het eendraadschema zijn weergegeven. Het situatieschema geeft weer waar er elektriciteit zit in uw woning of bedrijfspand.

Contacteer voor meer informatie

Laat de medewerkers van Helfa weten van welke elektrische installatie u een keuring aan de hand van een situatieschema wenst, dan komen zij de situatie op het gebied van elektriciteit controleren en in kaart brengen. Contacteer deze specialist voor meer informatie omtrent een eendraad- of situatieschema voor uw elektriciteit. Hiermee maakt u de elektrische installatie keuringsklaar of klaar voor ingebruikstelling. Vraag een offerte aan voor uw project.

https://www.helfa.be/