Webagogo
Image default
Entertainment

De leukste escape room van België voor met vrienden, familie of collega’s

Het concept van een escape room heeft zich ook in België ingeburgerd en blijkt razend populair. In elke stad van ons kleine land, vind je wel een escape room. Het idee is simpel: je laat je met een groep vrienden, familieleden of collega’s opsluiten en moet vervolgens puzzels en opdrachten oplossen om te ontsnappen. Al dit binnen de opgegeven tijd natuurlijk. Klinkt een dergelijke uitdaging als muziek in je oren en wil je dit ook eens proberen? Aarzel dan niet en ga naar de beste escape room van heel België: De Gouden Kooi in Mechelen!

Verschillende leuke escape rooms voor elke leeftijd

De Gouden Kooi bestaat uit verschillende escape rooms, elk met een unieke verhaallijn en uitdagende opdrachten. Los jij het mysterie van Sint-Rumoldus op? Of vind je op tijd de verdwaalde tieners terug en breng je ze veilig weer naar huis? Misschien reis jij wel naar de ruimte in de verre toekomst voor een wijds avontuur. Bij deze escape room in het hart van België is het allemaal mogelijk. Je kiest bovendien zelf met wie je het avontuur aangaat: met je ouders, je beste vrienden of misschien wel met je collega’s als een ultieme teambuilding. Een escape room doen is namelijk een uitstekende manier om de communicatieskills binnen je team te beproeven, maar ook om elkaars sterktes en zwaktes te leren kennen.

Escape room voor bedrijven

Voor bedrijven uit België of buiteland, heeft deze escape room echter nog meer te bieden. Naast een leuke escape room, kan je er namelijk ook terecht voor trainingen. Deze worden georganiseerd in samenwerking met de professionele partner: Optima Facto. Daarnaast kan je met je team ook de prachtige vergaderruimte van De Gouden Kooi benutten voor een presentatie, event of meeting. De ruimte beschikt over de nodige voorzieningen en biedt ruimte aan wel 24 personen. Wil jij met je collega’s de escape room van De Gouden Kooi in Mechelen uittesten? Of wil je met een groep vrienden een uitstap plannen naar deze escape room? Aarzel dan niet en reserveer snel online een plaatsje voor jouw groep.

https://degoudenkooi.be/