Webagogo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een epoxyvloer plaatsen in jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een type vloer dat op alle soorten ondergrond kan worden geplaatst? Dan is een epoxyvloer of PU gietvloer misschien wel de beste optie voor jou en je werknemers. Industriële ruimtes, professioneel ingerichte magazijnen en andere locaties zijn dus perfect geschikt voor de aanleg van een epoxyvloer of PU gietvloer. Dé onderneming die elk bedrijf hiermee kan helpen, dat is ABBI Industrie! Lees snel verder en ontdek de voordelen van epoxyvloeren en PU gietvloeren.

Waarom een PU gietvloer of epoxyvloer altijd een wijze keuze is

Elke onderneming wil tegenwoordig zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Het is belangrijk om te investeren in projecten die een verschil maken, toch? De aanleg van een epoxyvloer of PU gietvloer is alvast een goed begin. Beide types vloerbekleding vragen allesbehalve een ingewikkeld onderhoud. Ze zijn bestand tegen chemische invloeden, hebben een lage kostprijs (per vierkante meter die wordt aangelegd betaal je namelijk een lagere prijs) en zijn ook op esthetisch vlak echte hoogvliegers. Ze geven de werkruimte van jouw bedrijf een professionele look die toch lang meegaat. PU gietvloeren worden door de professionals van ABBI Industrie flexibel aangelegd zodat scheuren worden voorkomen. Al meer dan 30 jaar hebben ze ervaring in epoxyvloeren en PU gietvloeren aanleggen. Je kan er dus zeker van zijn dat er geen betere match is wanneer je op zoek bent naar vakmensen met een passie voor vloeren.

Vul meteen het online contactformulier in

Voor de beste service in epoxyvloeren en PU gietvloeren moet je bij het team van ABBI Industrie zijn. Geef je werkvloer een boost en kies voor een van deze duurzame oplossingen. Wil je graag even de mogelijkheden bespreken? Of zit je met een specifieke vraag? Bel even naar het bedrijf, stuur een e-mail of laat jouw persoonlijke gegevens achter via het handige online contactformulier.

https://www.abbi.be/