Webagogo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heeft u juridisch advies nodig van een advocaat ondernemingsrecht?

Loopt u ergens tegenaan met uw bedrijf waar u juridisch advies van een advocaat ondernemingsrecht bij nodig heeft? Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht kan u bijstaan bij alle juridische aspecten die komen kijken bij een bedrijf. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het oprichten van een vennootschap, het overnemen van- of fuseren met een ander bedrijf en wanneer u de intellectuele eigendommen van uw bedrijf wilt beschermen. U kunt dus verschillende redenen hebben waarom u zoek bent naar juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht.  

Wilt u vakkundig juridisch advies bij een gerechtelijke reorganisatie?

Wanneer het financieel niet mee zit en zelfs faillissement dreigt dan vraagt u zich wellicht af of er nog een manier is om uw bedrijf te redden. Er is nog een mogelijkheid om meer tijd te winnen als u de schuldeisers niet meer kunt betalen, en dat is een verzoek indienen voor een gerechtelijke reorganisatie. Dit verzoek is een juridische kwestie waar vakkundig advies van een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven geen overbodige luxe is. Deze advocaat kan namelijk uw verzoekschrift aan de rechter voor de gerechtelijke reorganisatie opstellen en zorgen dat alle bijbehorende documenten op orde zijn. Daarnaast kan de advocaat helpen om een herstructureringsplan op te stellen en te bemiddelen met schuldeisers. Een advocaat in ondernemingsrecht neemt alle juridische zorg uit handen zodat u zich kunt focussen op de doorstart.  

Een advocatenkantoor met meer dan 20 jaar expertise op het gebied van ondernemingsrecht

Heeft u voor een kwestie als een gerechtelijke reorganisatie de hulp nodig van een advocaat ondernemingsrecht, neem dan contact op met het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Het kantoor wat werd opgericht door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven bestaat al meer dan 20 jaar. De juristen die het bedrijf in dienst heeft hebben uiteenlopende expertises in de sector economie, waaronder ook advocaten die zich hebben gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zoekt u dus een advocaat ondernemingsrecht voor een gerechtelijke reorganisatie, dan kunt u terecht bij het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven.