Webagogo
Image default
Groothandel

Laat uw waterglazen hier bedrukken

Het kan als bedrijf nuttig zijn om glazen te laten bedrukken voor meerdere verschillende toepassingen. Zo heeft elk bedrijf natuurlijk glazen nodig voor zijn medewerkers om tijdens het werken uit te drinken. Een glas met logo op staat dan extra mooi, én het verkleint de kans dat er glazen op mysterieuze wijze verdwijnen. Uiteraard organiseert u als bedrijf ook soms evenementen, en dan geeft het een extra klasse aan uw event wanneer uw glazen uw logo bevatten. Ten slotte kunnen bedrukte glazen ook een uitstekend relatiegeschenk zijn. Maar waar laat u het best uw glazen bedrukken? 5dcor is dé specialist op gebied van waterglazen en andere glazen bedrukken.

Bij dit bedrijf rekent u op pure professionaliteit

Deze experts kunnen als geen ander mooie waterglazen bedrukken. Ze hielden zich namelijk eerst twintig jaar enkel bezig met het bedrukken van glas, keramiek en porselein. Vervolgens besloten ze om ook zelf glas en porselein aan te bieden. Zo konden ze immers beter garanderen dat zowel hun producten als de bedrukking van de beste kwaliteit zijn. Ondertussen hebben ze een bijzonder ruim assortiment aan waterglazen, maar ook aan andere glazen om te bedrukken. Wilt u graag champagne schenken op uw evenement of heeft u liever wijn? Zij hebben hier verschillende geschikte glazen voor. Ze branden uw glazen tot ongeveer 600 graden Celsius in, waardoor de bedrukking krasvast is. Wel is het aangeraden om de glazen met de hand te wassen of hiervoor een industriële glazenspoelmachine te gebruiken. Zo blijven de glazen zo lang mogelijk mooi.

Ga voor de beste kwaliteit

Wilt u ook zo’n gepersonaliseerde glazen laten maken? Om door deze experts waterglazen te laten bedrukken, hoeft u maar gewoon naar hun website te gaan en uw favoriete glazen te selecteren. Vervolgens kunt u uw voorkeuren en wensen doorgeven. Ze gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met de bedrukking.

https://www.5dcor.com/