Webagogo
Image default
Aanbiedingen

Maak samen met uw werknemers bewuste keuzes via automatencatering

Dagelijks genieten van verse, smaakvolle en gezonde voeding… Het gaat niet altijd even gemakkelijk samen met een drukke werkdag en het gezinsleven. De oplossing om toch genoeg groenten en fruit te eten tijdens uw lunchpauze? Automatencatering heeft een gezonde oplossing op maat voor elk bedrijf. De correcte service en tonnen ervaring maken van Foods4U een belangrijke speler in de gezondheidswereld.

Automatencatering zorgt voor smaakvolle voeding op elke werkvloer

Past de visie van uw bedrijf of instelling perfect bij een gezonde levensstijl? Dan is het voorzien van automatencatering zeker geen overbodige luxe. Een lekkere tas soep met seizoengebonden ingrediënten van Belgische bodem, lichte voorgerechten, opwarmbare hoofdgerechten, kraakverse baguettes, exotische smoothies en fruitdesserts zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is in de automatencatering van Foods4U. Geef uw werknemers de keuze om gezonder te leven!

Zo werkt automatencatering van Foods4U

Automatencatering werkt een stuk eenvoudiger dan het laten leveren van snelle, vaak ongezonde lunchopties. Een volledig geautomatiseerde chipkaart, geïnstalleerd door Foods4U zelf, laat toe om dagelijks een aantal consumpties te kiezen. Zo geeft u alvast het goede voorbeeld in een gezonde levensstijl nastreven, ook tijdens de drukste momenten van de dag. Saldo op? Dan kan de werknemer zelf het saldo verhogen via het uploadgedeelte op de automaat. Nog meer goed nieuws: het installeren van automatencatering is fiscaal aftrekbaar voor elk type bedrijf of instelling.

Contacteer Foods4U en geniet met uw team van verse voeding

Het is wetenschappelijk bewezen dat voldoende inname van groenten en fruit noodzakelijk is voor onze hersenwerking. Ons lichaam heeft nood aan vitaminen en mineralen om goed te kunnen functioneren. De productiviteit, immuniteit en algemene gemoedstoestand van uw werknemers verbeteren? Automatencatering is alvast een goed begin. Vul het handige contactformulier in om samen met Foods4U de opties in automatencatering te overlopen. Voor u het weet kan uw hele werkvloer genieten van verse voeding in slechts enkele klikken!