Webagogo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ongediertebestrijding in je bedrijf laat je over aan deze expert

Het is een jammer feit, maar veel bedrijven krijgen vroeg of laat wel eens te maken met ongedierte. Van ratten die worden aangetrokken tot uw vuilnis tot duiven buiten uw gevel of zelfs kakkerlakken en vlooien. Natuurlijk wil je als bedrijf er alles aan doen om dit probleem snel op te lossen, maar huis- en keukentrucjes zijn daarbij zelden succesvol. Daarom is het slim om een professional in te schakelen voor een doeltreffende ongediertebestrijding. Bedrijven in heel België kunnen hiervoor beroep doen op de expertise van Valor Services Group. Dit bedrijf is de one-stop shop voor ongediertebestrijding en professionele reiniging. Van desinfectie tot het reinigen van dampkappen in de horeca, dit bedrijf heeft voor alles een doeltreffende aanpak. Meer weten? Lees dan zeker verder!

Grondige reiniging dankzij een systematische aanpak

Wanneer je bedrijf last heeft van ongedierte, komt Valor Services Group snel langs om een plan voor doeltreffende ongediertebestrijding op te stellen. Zo gaat het bedrijf systematisch te werk om komaf te maken met het ongedierte. Ook ongediertepreventie behoort tot de expertise van de Valoristen. Zo weet je zeker dat het ongedierte ook na de bestrijding weg blijft uit je bedrijf. Dezelfde grondige aanpak hanteert dit bedrijf bij elke dienstverlening: van het reinigen van dampkappen in professionele keukens tot onderhoud van ventilatiesystemen op kantoren en meer. Werk je dus in de horeca en wil je een dieptereiniging laten uitvoeren? Of wil je de hygiëne bewaren op kantoor? Dan staat Valor Services Group steeds voor je klaar!

Neem contact op met deze specialisten

Aarzel niet om de Valoristen in te schakelen voor het reinigen van je dampkappen of voor de reiniging van andere systemen of het bestrijden van ongedierte binnen je bedrijf. Op de website van Valor Services Group vind je meer informatie over de dienstverlening die je kan genieten bij dit bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Aarzel dan niet om de Valoristen te contacteren.