Webagogo
Image default
Gezondheid

Ontdek de kracht van hypnose in Gent

Over hypnose gaan er veel misvattingen de ronde. De meeste mensen zien het nog steeds als een soort goocheltrucje, waarmee je mensen hun verstand kan uitschakelen en hen om het even wat kan laten doen. Dit klopt echter niet. Hypnose is een toestand tussen waken en slapen in. Het klopt dat je mensen onder hypnose dingen kan laten doen, maar hierbij zijn ze zich nog steeds bewust van wat er gebeurt. Bovendien kan je mensen onder hypnose geen dingen laten doen tegen hun zin. Het meest interessante is dat hypnose een krachtig middel voor psychotherapie is gebleken. Kamp jij met hardnekkige klachten waar je maar niet vanaf geraakt? Dan is hypnose misschien interessant voor jou.

Hier volg je zulke therapie in Gent

Een goede therapeute voor hypnose in Gent is Christine Willems. Deze geweldige vrouw maakte de overstap van manager in de retail naar hypnotherapeut nadat ze dankzij hypnotherapie zelf haar leven weer op de rails kreeg. Ze volgde een officiële opleiding, dus je bent zeker dat je met een betrouwbare therapeut te maken hebt. Het aantal verschillende klachten waarmee ze jou kan helpen, is zeer uiteenlopend. Zo kan ze jou bijvoorbeeld helpen als je kampt met een depressie of een burn-out. Het is echter ook mogelijk om bepaalde slechte gewoontes af te leren dankzij hypnose, zoals nagelbijten of overmatig eten. Ten slotte kan Christine Willems ook allerhande angsten aanpakken met hypnose. Het is dus echt een aanrader om hypnose uit te proberen bij deze therapeute uit Gent.

Neem contact met haar op

Deze therapeute uit Gent vertelt je graag meer over hypnose wanneer je contact met haar opneemt. Bezoek dus snel haar website en lees alle informatie. Je kan haar mailen of het contactformulier op de website invullen. Twijfel je nog? Boek dan eerst een kennismakingsgesprek. Ze geeft dan antwoord op al je vragen.